Megmentette az öngyilkosságtól a férfit, aki hátba szúrta az állapotos édesanyát





Borzalmas családi tragédia történt.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2023.02.13.
gyilkosság halál

Egy melbourne-i anyuka, Michelle Darragh megmentette elhidegült élettársa, Ben Coman életét, amikor a férfi öngyilkos akart lenni: kirángatta őt az autóból, amely megtelt mérgező gázzal. Végül ez a jótett a nő halálához vezetett, mert három héttel később Coman hátba szúrta a nőt az otthonukban, ahol két gyermeküket nevelték. A nő ekkor 12 hetes terhes volt a harmadik gyermekükkel – írja a Daily Mail.

Fotó: Pixabay

Coman a múlt héten csukott szemmel ült Victoria legfelsőbb bíróságának börtönkamrájában, miközben Michelle családja egyenként szembesítette őt a tettével.

„Most az egyszer ne legyél olyan gyáva, mint amilyen vagy, állj fel, légy férfi” – üvöltött vele a halott nő bátyja, James. – Ne legyél szánalmas, hogy becsukod a szemed és elbújsz, ahogy mindig is szoktál.

A gyilkos férfi rendszeres drogfogyasztó volt, miközben párja, Michelle, a drogrehabilitáció területén kezdte a munkáját. Rendszeresen szóvá tette párja drogozását. A párnak 2021-re két közös gyermeke született, de kapcsolatuk Coman függősége miatt zátonyra futott.

Coman éveken át azzal vádolta a nőt, hogy viszonya van a legjobb barátjával. Sőt azt állította, hogy nem is ő az apja a fiúknak, mert a nő megcsalta őt. Michelle hiába bizonygatta az ellenkezőjét, majd elhagyta a férfit. A szakítás rövid életű volt, néhány hét után ismét egy fedél alatt éltek. Ebben az időszakban Michelle ismét teherbe esett a pár harmadik gyermekével.

Coman azt mondta Michelle-nek, nem akarja, hogy megszülje a gyereket, és ultimátumot adott neki: vagy ő, vagy a gyerek. Néhány nappal a beszélgetés után Michelle éppen hazaért, amikor Comant a kocsiban találta. A kipufogóból egy cső volt az ablakon át a belső térbe vezetve, amely be volt ragasztva. A nő kirángatta a kocsiból, megmentette a férfi életét, aki miután magához tért, ismét hűtlenséggel vádolta a nőt. Coman néhány hétre elmeosztályra került, majd miután hazatért, odahaza leszúrta a nőt. A férfi még előzetesben van, hamarosan ítéletet hoznak felette.





 





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás