„Legalább ők megmaradtak egymásnak” – így mentették ki unokája mellől a nagypapát





Szívszorító felvétel került napvilágra.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.02.11.
földrengés kisgyerek nagypapa Törökország

Mint megírtuk, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szakemberei is Törökországba utaztak, hogy segítsenek a lakosság kimentésében. Nemrég arról érkezett hír, hogy a romok alatt egy élve eltemetett 1,5 éves kislányt és a nagypapáját helyezték biztonságba.

Fotó: Facebook

Most a Kutató-Mentők egy friss bejegyzésben megmutatták a drámai videót, melyen jól látható, ahogy a nagypapát mentik ki.

„Annyi dolgunk volt, hogy elfelejtettük megosztani veletek a másfél éves gyermek nagyapjának a kimentését. Sajnos nem mindenki élte túl a földrengést a családjukból, de a mi közreműködésünkkel legalább Ők megmaradtak egymásnak. Büszkék vagyunk nagyon arra, hogy kettőjüket végül ki tudtuk menteni. Nem volt egyszerű eset. Köszönjük a Külgazdasági és Külügyminisztérium Hungary Helps Program Koordinációs Főosztálynak és a nagykövetségnek, hogy meghallották a felajánlásunkat és profin segítették az útnak indításunkat. Hálásak vagyunk a Turkish Airlinesnak, hogy ennyire rugalmasan tudták megoldani a problémáinkat” – írták a videó mellé.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás