Bajba jutott autósokon segített Zsámbék polgármestere, ő is pórul járt





Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia az utakon, de így is rengeteg autó balesetezett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.03.
Módosítva: 2023.02.03.
baleset

Súlyos baleset történt a Budakeszi és Páty közötti kanyargós hegyi úton, ahol egymás után csúsztak egymásba az autók. A hírtelen jött hóesés óriási kihívás elé állította az autósokat, a legnagyobb problémát a Budai-hegységben okozta a hó, különösen a Budakeszit Páttyal összekötő úton autózók jártak rosszul. A szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia azon a szakaszon, ahol egy édesanya a lányával együtt csúszott le az útról. 

Forrás: Facebook/Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület
 

A balesetet Zsámbék polgármestere, Horváth László is látta, aki éppen arra autózott, a polgármester azonnal félreállt, hogy segítsen, ám nem sokra rá az ő autójába is belerohantak. 

Amíg a forgalom irányításban segédkeztünk kedves feleségemmel, miután megálltunk segíteni egy árokba csúszott autósnak, és megtörték a mi autónkat is, egy órán belül még 4 autó esett árokba, nem messze a mi helyszínünktől. Majd egy BMW i3 borult tetőre kicsit távolabb

– írta közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Zsámbék polgármestere az eset kapcsán keményen kikelt azokkal az autósokkal szemben, akik nem álltak meg segíteni – írja a Kékvillogó.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás