Többtucatnyi szerető küzd az elhunyt magyar özvegy 70 milliárdos örökségéért

74 szeretőt tartott felesége mellett a brit főnemes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.09.
özvegy örökség

A magyar származású Gál Anna a brit főnemes Alexander Thynn felesége volt 51 éven át. 

A márki neje mellett 74 szeretőt tartott hatalmas angliai birtokán.

Thynn 2020-ban koronavírus miatt bekövetkezett halála után 157 millió fontos, azaz 70 milliárd forintos vagyonát, szafariparkját, kastélyát és birtokait törvényes feleségére, Annára, valamint lányára, Lenkára és a fiára, Ceawlin-re hagyta, amit persze nem néztek jó szemmel a csak „feleségecskék”-ként emlegetett szeretők.

Alexander Thynn, YouTube
A márki a felesége mellett 74 szeretőt tartott, ők azonban semmit nem örököltek Fotó: YouTube

Az özvegy Anna tavaly szeptemberben, 78 éves korában Párizsban hunyt el, a végrendeletből kihagyott szeretők pedig vérszemet kaphattak, köztük Amanda Doyle is, aki nemrég beperelte a birtokot. 

Anna Gaël, Gál Anna, Anna Thynn
Gál Anna színésznőként ismerkedett meg a márkival még 1959-ben. 10 évvel később össze is házasodtak  Fotó: Photo12 via AFP

Az örökösödési törvény egyik paragrafusában bízik

Doyle állítása szerint 21 éven át anyagilag függött Alexandertől, és ez az időszak kizárólag a márki 2020-ban bekövetkezett halálával ért véget. Amanda 2004-ben költözött a tízezer hektáros longleati birtok egyik nyaralójába, ezért reméli, hogy az 1975-ös öröklési törvény családra és eltartottakra vonatkozó rendelkezése segíteni fog az ügyében. A törvény kimondja, hogy azok, akik anyagilag függtek az elhunyttól, bizonyos körülmények között „pénzügyi ellátást” igényelhetnek. A márki halála után csak néhány szerető maradt a birtokon, köztük Amanda.

Nem sokkal a főnemes halála után Amanda úgy gondolta, ő minden szerető felett áll.

Én voltam az egyetlen, akinek hosszú lelki és testi kapcsolata volt vele, igazi lelki társak voltunk, mint a borsó meg a héja. Ő volt az életem

– idézi a Dailymailt a Bors.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás