„Nem volt remény” – egyetlen pillanat alatt omlott össze a 11 hónapos Bella édesanyjának világa

Egy rejtélyes kórság és az orvosok hanyagsága miatt, majdnem életét vesztette Bella. A pár hónapos csöppség azonban minden rossz ellenére meggyógyult.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.01.31.
betegség Anglia Életveszély kislány

Koraszülöttként jött világra a kis Bella, családja második gyermekeként. Szülei hatalmas szeretettel fogadták és féltve óvták. Amikor kiütések jelentek meg a kis testén, anyukája azonnal orvoshoz vitte. Ám elküldték őket, miután tévesen fül- és torokgyulladással diagnosztizálták a lányt.

műtét, kórház, műtő, műt, orvos, páciens, donor,
Képünk illusztráció/Fotó: Pixabay.com

„Az etetőszékében ült, és láttam, ahogy a feje hátracsuklik, ahogy utoljára veszi a levegőt. Egyszerűen szörnyű volt” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Abby, akinek egyetlen pillanat alatt omlott össze a világa.

A kis Bellát rohamtempóban vitték kórházba a mentősök. Ám az orvosok azt közölték az édesanyjával, hogy készüljön fel a legrosszabbra, mert talán nem éli túl az éjszakát a babája.

Abby elborzadva nézte végig, ahogy 30 egészségügyi alkalmazott próbálja újraéleszteni Bellát. Ennek ellenére nemcsak, hogy szerencsésen túlélte, de azóta már egy hároméves életvidám és beszédes kislánnyá cseperedett, aki boldogan éli a normális életét. Időközben az is kiderült, hogy a Kawasaki-kór nevű betegségben szenved, ami azt jelenti, hogy gyenge a szíve.

„Nem volt reményem, nem hittem, hogy túl fogja élni. Nem hittem, hogy valaha is a régi leszek, mert azt hittem, hogy el fogom veszíteni a gyermekemet. Őszintén szólva, teljes fordulatot vett az életem… Elképesztő, hogy most már normális életet élhet, ahhoz képest, amiken már keresztül ment” – mondta Abby a Mirrornak.

Bellának a kezelésnek köszönhetően, már csak két gyógyszert kell szednie, és a jövőben egyre jobban megerősödhet a szíve. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás