Elveszett kutyák szilveszterkor: „A kisfiam nagyon várja haza”

Rengeteg család keresi szilvesztekor eltűnt kedvencét. Köztük Mária kisfia is, aki nagyon várja haza a kis Pandát.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.04.
szilveszter kutya petárda

A szilveszteri hangzavar okozta rémület sok családtól elszakította szeretett házikedvencét. A mikrocsippel rendelkező elkóborolt ebeket könnyedén beazonosíthatjuk, és ezzel segíthetünk a hazajutásukban.

tűzijáték, petárda, szilveszter, újév, új év, buli, fény,
A petárdák miatt szöknek el otthonról a kutyák Fotó: Pixabay.com

„A kisfiam nagyon várja haza”

Korom Mária kétségbeesetten keresi kisfia, Kristóf kutyáját a kis játékos Pandát, aki szilveszter éjszaka szökött ki kenneljéből Jászalsószentgyörgyön. A kutya csippel rendelkezik.

– Nem voltunk otthon szilveszterkor. Elvileg kennelbe voltak bezárva. Kölyökkutya még, barátságos vizsla kutyus. A tűzijáték, petárda ami megijeszthette – kezdte lapunknak Mária. – A kisfiamnak sajnos tavaly meghalt az előző kutyusa és így a mamáéktól kapott egy kutyus testvérpárt, hogy ne legyenek elszakítva egymástól.

Nagyon szereti mindkettőt. A kisfiam nagyon várja haza, nem akarja elveszíteni mint az előző kutyust.

 

Pandát hazavárja családja Fotó: Olvasói 

Magas nyomravezetői jutalom jár a megtalálónak

Katalin és családja aggódva várja haza cane corso kutyájukat Denit, aki szilveszter éjszaka Sajószentpéteri házuk udvarál tűnt el.

Reménykedünk, hogy megtalálja valaki épségben szeretett kutyánkat. Keressük napok óta, de semmi nyoma sajnos.

Szürke színű, mellkasán fehér folt van, farka le van vágva teljesen, nyakában sárgás színű bolhairtó nyakörv volt. 60 kg körül van, kinézete ellenére nagyon jámbor, félénk kutya

 – mondta szomorúan Katalin, aki magas nyomravezetői pénzjutalmat ajánlott fel a megtalálónak.

 

Deni kinézete ellenére jámbor kutya Fotó: Olvasói

 

 

„Ő anyukám kiskutyája”

Maya a 8 éves csippelt yorkie kislány szilveszter éjszaka szökött el egy kaposvári házból.

„Maya 8 hetesen került hozzánk, édesanyukám nagy álma volt. 11 éves voltam mikor az ölemben feküdt és vittük haza hozzánk” – kezdte lapunknak Rebeka, aki kéri, hogyha bárkinek bármi információja van a kutya hollétéről hívja a : +36 30-393-4700- as telefonszámot, illetve 50 ezer forint nyomravezetői díjban részesítik a megtalálót.

Ő anyukám kiskutyája. Szétválasztani nem lehetett őket soha.

„Legutoljára december 31-én este 18.30 körül látták Kaposváron a Jutai úton az elkerülő felé rémülten szaladni. Azóta semmi hírünk róla.”

Maya Kaposvárról szökött meg szilveszterkor Fotó: Olvasói

Szilveszteri elveszett állatok

Nem csak Panda az egyetlen, akit nagyon szeretnének már otthon látni a gazdik, ugyanis akár több ezer kutya és macska is kóborolhat az utcákon a szilveszteri durrogtatások eredményeként. Éppen ezért létrejött egy csoport, a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Facebook-oldalán megnézhetjük a regisztrált talált és keresett kutyák fényképeit.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás