Keresztbe állt a pofátlan autós az utasokkal teli BKV-busz előtt – Videó!





Hosszú dudálás törte meg a csendet Budapest utcáján. Végül a rendőröknek kellett közbelépnie, hogy továbbhaladjon a forgalom.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.01.09.
Módosítva: 2023.01.09.
I. kerület busz Budapest autós

A belvárosban a szűk utcák miatt nem egyszerű a közlekedés. Sokszor ráadásul arra sincs elegendő hely, hogy az ember szabályosan leparkoljon.

Keresztbe fordult a sofőr a busz előtt / Fotó: Tiktok

A 990-es busz vonalán gyakran előfordul az a kellemetlen szituáció, amikor egy-egy szabálytalankodó autós miatt egyszerűen nem tud továbbhaladni a menetrend szerinti járat. A minap is hasonló helyzet alakult ki, amit egy helyi lakos az erkélyéről örökített meg – közölte a bp-i autósok oldala.

A busz sofőrje hangos és hosszú dudaszóval jelezte nemtetszését és azt, hogy szeretne végre továbbhaladni. Ettől a szabálytalanul álló autós sofőrje bepöccent és ahelyett, hogy továbbállt volna, keresztbe fordult az úton. A megtorló manőverrel pedig még jobban ellehetetlenítette a munkáját végző buszsofőrt.

Csakhogy derült égből villámcsapásszerűen egy rendőr avatkozott közbe és utasította rendre a pofátlan autóst. Ez már hatékonynak bizonyult és megoldotta a feszült helyzetet.

@dvidmajor a 990-es busszal senki nem bánhat így! #fyp #foryou #budapest #bus ♬ original sound - Dávid Major

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás