RETRO RÁDIÓ

Horror: Az erdőben hagyta újszülöttjét a sportcsillag lánya





A nő karácsony előtt adott életet a gyermeknek.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2023.01.01.
sportoló gyilkosság lány újszülött

Egy baseballsztár lánya egy erdőben hagyta újszülött gyermekét az egyik legnagyobb téli vihar idején, amelyet Amerika egyes részei valaha is átéltek.

Alexandra Eckersley, aki hajléktalanként élt, a New Hampshire-i erdőben adott életet egy kisfiúnak, mielőtt karácsony napján, a fagypont alatti hőmérsékletben magára hagyta volna őt. Az amerikai baseball-játékos és a Hírességek Csarnokába nemrég bekerült Dennis Eckersley örökbe fogadott gyermeke a hatóságoknak azt mondta, hogy „először magát kellett mentenie”, amikor a baba kidobásáról kérdezték.

A 26 éves lányt gondatlanságból elkövetett bűncselekménnyel, másodfokú testi sértéssel/rendkívüli közömbösséggel, gyermek jólétének veszélyeztetésével és tárgyi bizonyítékok meghamisításával vádolták meg – erősítették meg a hatóságok.

A manchesteri rendőrség tisztjei kaptak egy hívást egy nőtől, akit később Eckersley-ként azonosítottak, aki épp az erdőben szült, miközben nagyjából –6 fok volt. A nő állítólag elmondta a rendőröknek, hogy hol keressék a gyermeket, de amikor megérkeztek, nehezen találták meg a babát.

kisbaba, kisgyermek, csecsemő, gyerek, anya, terhes, várandós,
Fotó: Pixabay.com

A rendőrség közleményében azt mondta: 

Közel egy óra elteltével az anya felfedte a baba valódi tartózkodási helyét, és elvezette a rendőröket a területre. Ott a rendőrök megtalálták a csecsemőt, akit a mentősök elláttak, és egy helyi kórházba szállítottak. A csecsemőt végül egy sátorban találták meg, közvetlenül egy gyalogút mellett, és az első segítők szerint »mozgott, nem sírt, és meztelen volt«.

Amikor a rendőrök megkérdezték a nőt, hogy miért hagyta ott újszülött gyermekét a sátorban, állítólag azt mondta: 

Mit mondanak neked, amikor egy repülőgép lezuhan? Először mentsd magad.

A hatóságok azt is állították, hogy Eckersley mentális betegségben szenved, és úgy tűnt, hogy kábítószer hatása alatt áll, amikor kihallgatták. Arra a kérdésre, hogy miért irányította félre a hatóságokat a gyermekéhez, azt állította, hogy félt, hogy elveszíti a sátrát.

Aldenberg rendőrfőnök szerint azonban vannak olyan szolgáltatások, amelyek segítenek az Eckersley-hez hasonló embereknek, így az állítólagos bűncselekmény még inkább felháborító.

Ha úgy döntesz, hogy az erdőben élsz, a város, a rendőrség, számos városi hivatal a hét minden napján felkeresik ezeket a táborokat

 – mondta a Mirrornak.





 

 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás