Elnyelte a Tisza a háromgyerekes édesapát - megszólalt az áldozat rokona





A Tiszában eltűnt Gyuszkó családtagja még napokkal később sem adja fel a reményt és mindent megtesznek, hogy megtalálják. Legkisebb gyermeke, a másfél éves Noel sírva várja haza.



Megosztás
Szerző: K.N.
Létrehozva: 2023.01.07.
eltűnt ember baleset tisza rendőrség

Négy férfi indult horgászni a Tiszán Tiszaburánál, ám csak ketten értek partra. A csónak elsüllyedt és a 17 éves Jánost és a 32 éves Gyulát még napokkal később sem találták meg.

Másfél éves kisfia sírva várja haza Gyulát

Az eltűnt Sarkadi Gyula nagybátyja, Csaba elmesélte lapunknak, miként élik meg a fájdalmas napokat, azt, hogy nem tudnak semmit szeretett családtagjukról.

Nagyon jó ember. Megtesz mindent, hogy a családjának mindent megadjon. Egy jóindulatú, mindig mosolygós, viccelődős gyerek

 - emlékezett vissza unokaöccsére Sarkadi Csaba.

Rostás Gyulát eltűntként keresi a rendőrség. Fotó: Police.hu

A családban csak Gyuszkónak becézett 32 éves férfinak felesége és három gyermeke van, köztük a legfiatalabb a 2 éves Noel, aki nagyon várja haza apukáját pusztataskonyi otthonukba. A férfi édesanyja pedig teljesen összetört a hír hallatán.

Gyuszkó édesanyja, Mária mikor megtudta, hogy eltűnt a szeretett fia, 48 órán keresztül nem tudott se inni, se enni és aludni sem. Még öt nap után is reménykedik, hogy előkerül a fia, hiszen a remény hal meg utoljára. Én is ezen vagyok, tudom, hogy az esélye egyenlő a nullával, de a remény hal meg utoljára, és akinek nincs reménye, az szegény ember

 - mondta szomorúan Csaba.

Összefogott a falu

A tiszaburaiak egy emberként fogtak össze és a hivatalos szervek mellett ők is nagy erőkkel keresik az eltűnteket.

Tudjuk, hogy percről perre kevesebb az esélye, de még mindig várjuk haza valami csoda folytán...

 - mondta elcsukló hangon Csaba, aki hozzátette, hogy az is egyfajta megnyugvás lenne, ha végtisztességet meg tudnák adni eltűnt családtagjuknak.

"Szeretném, hogy kiderüljön az igazság"

Azt, hogy valójában hogy történhetett a szerencsétlenség, egyelőre csak találgatni lehet. Csaba szerin, unokaöccsének hiba volt az egyébként balhésnak ismert társasággal "egy csónakban eveznie". 

Nem tudom fölfogni, ez az igazság, egyszerűen nem tudom fölfogni a történteket. Szeretném, hogy kiderüljön az igazság, és mindenki, aki egy picit is bűnös ebben a dologban elnyerje a méltó büntetését

 - zárta az eltűnt Gyuszkó nagybátja.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás