Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a fülöpjakabi gyilkosságról





A helyieket valósággal sokkolták a történtek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.14.
beharangozó

Mint arról a Metropol is írt, érthetetlen és döbbenetes tragédia rázta meg az apró, takaros és nyugodt községet, Fülöpjakabot, miután egy alig 14 éves fiú a gyanú szerint agyonverte saját édesanyját.

A 14 éves Levente alig egy hónapja költözött a településre nevelőapjával, Mihállyal és anyukájával, Szilviával. A helyiek elmesélték, hogy bár senki nem ismerte közelebbről a frissen beköltöző családot, a szülők kifogástalanul viselkedtek, jó benyomást tettek új környezetükre.

- Mihály és Szilvia két hónapja költözött ide körülbelül, a fiú pedig egy hónappal később jelent meg - mesélte a Borsnak egy utcabeli.

- Semmi különöset nem láttunk rajtuk, tisztességes, dolgos emberek voltak, egy hangos szó sem esett soha a házuk körül, a portát kifogástalanul rendben tartották - szögezte le.

Mind a ketten egy helyi lovastanyán dolgoztak, azonban a kisfiúval többek szerint valami nem stimmelt

- Nagyon furcsa volt, amennyire tudjuk, alig járt iskolába. Volt is emiatt egy balhéja az anyukájával, ugyanis alig, hogy idejött, rögtön kijelentette, hogy beteg. El is vitték az orvoshoz, aki kiírta egy időre. Amikor ez lejárt, visszamentek, mondván, Levente még beteg, de az orvos azt mondta, hogy meggyógyult, mennie kell iskolába. A kisfiú ezen kiborult, ott is hagyta az anyukáját a rendelőben- mesélte el a lapnak egy helyi lakos.

Sokan úgy vélik, hogy a fiúnak beilleszkedési gondjai voltak

- Nagyon nem akart suliba menni, mindig csak azt láttuk, ahogyan kerekezik le és fel az utcában, nem láttunk vele barátokat sem. Nem mehetett neki zökkenőmentesen a településváltás - vélekednek.

A gyilkosság napján még látták a fiút

- Nem hallottunk semmit akkor sem, de amikor reggel mentem arrafelé, a gyerek nagyon dühösen söprögetett az udvaron, mikor visszafelé mentem, akkor pedig láttam, hogy elbiciklizik. Ekkor láttuk őt itt utoljára, nem kizárt, hogy akkor az anyukája már nem élt

- ingatta a fejét a férfi. Mihály ugyanis aznap délután fedezte fel Szilvia holttestét a hálószobában, de Leventét ekkor már nem találták sehol. Mint ahogyan arról a Bors írt: a fiút aznap későn éjjel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, mintegy 300 kilométerrel arrébb, Sajókazáron találták meg, ott is vették őrizetbe.

- Nagyon megrázott minket ez az egész, láttuk, ahogy Mihály kijön az utcára, és szívet tépőn zokog. Ezután viszont összeszedte magát, és másnap reggel már dolgozni ment. Azóta is a munkába temetkezik - tette hozzá.

A fiút őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását, a döntés hamarosan megszületik. A szörnyű gyilkosság részleteiről a csütörtöki Borsban olvashatnak.





 





Ezeket olvastad már?
Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás