Elszabadult rendőrautók: két alkalommal is halálra gázoltak járókelőket





Az egyik esetben egy fiatal, a másikban egy idősebb nő volt az áldozat.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.26.
Módosítva: 2022.12.26.
rendőr autó gázolás

Két alkalommal is rendőrautó okozott balesetet Nagy-Britanniában, mindkét esetben halálos kimenetelű volt az eset. A 22 éves Rachael Louise Moore-t karácsony első napján ütötte el a rendfenntartó autó Liverpoolban, míg egy meg nem nevezett 58 éves nőt Londonban ütöttek el, adta hírül a Mirror

A Független Rendőrségi Viselkedési Hivatal vizsgálatot indított a liverpooli esettel kapcsolatban, és a Merseyside-i rendőrség azt mondta, hogy szemtanúkat vagy bármilyen további információt keresnek a horrorisztikus autóbalesetről, amelyben egyikük is érintett.

A kensingtoni Sheil Roadon a helyszínen tartózkodók úgy emlékeztek, hogy „egy rakás rendőrt” láttak a környéken, de nem voltak biztosak abban, hogy mi történt.

Kurt Timpson nyomozó őrmester a MATRIX súlyos baleseteket vizsgáló egységétől elmondta: 

Rachael halálát követően segítséget nyújtunk a Független Rendőrségi Etikai Hivatalnak (IOPC), amely vizsgálatot indított az eset körülményeinek feltárására. Részvétünk Rachael családjának, akiket lesújtott ez a tragikus esemény. Speciálisan kiképzett családi összekötő tisztek támogatják őket ebben az időszakban.

 

 

Az 58 éves nő mozgássérült robogóval közlekedett az úton, amikor a rendőrautó elsodorta. A helyszínre érkező mentősök sokáig küzdöttek a nő életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. 

A Met szóvivője elmondta: 

A nyomozók szemtanúkat keresnek egy halálos kimenetelű ütközés miatt Hounslow-ban. A rendőrséget december 24-én hívták a Bedfont Roadra, miután bejelentést kaptak egy autó és egy mozgássérült robogó ütközéséről. Az autó vezetője azonnal megállt az ütközés helyszínén, és segített a rendőrségnek a nyomozásban. Letartóztatásokra nem került sor, a nyomozás folytatódik.

A rendőrök hozzátették, hogy a családját tájékoztatták, és egy különleges tisztet küldtek ki a támogatásukra.

A Közúti és Közlekedésrendészeti Parancsnokság nyomozói arra kérik a szemtanúkat és a környéken tartózkodó járművezetőket, hogy jelentkezzenek, bármelyik eset kapcsán. A rendőrök azt is szeretnék, ha bárki jelentkezne, aki a CCTV vagy a műszerfali kamera felvételein rögzítette az ütközést.





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás