A kutya miatt égett le egy lakás

Az eb füstmérgezést kapott az eset kapcsán.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.26.
Módosítva: 2022.12.26.
kutya karácsony tűz lakástűz

Egy kutya vélhetően tüzet okozott, miután bekapcsolta a hajszárítót egy bizarr incidens során, adta hírül a Daily Star. Az Essex tűzoltóság munkatársait karácsony este küldték ki a hockley-i Hawkwell Roadra. 

Azután érkezett a bejelentés, hogy egy házban füstöt észleltek. A szerencsétlen állat feltehetően azután gyújtotta meg a tüzet, hogy felugrott az ágyra és bekapcsolta a hajszárítót. A tűzoltók egy hálószobában keletkezett parázsló lángot jelentettek, és gyorsan eloltották.  A kutya a bejárati ajtó mellett várakozott, amikor a lakástulajdonos visszatért. Mindkettőjüket füstmérgezés miatt kellett kórházba szállítani.

Fotó: Pixabay / Képünk illusztráció

Gary Shinn őrségvezető elmondta: 

A lakástulajdonos kiment, és amikor visszajött, a ház füstölt. Úgy véljük, a tűz azért keletkezett, mert egy hajszárítót hagytak bedugva az ágyon. A kutya ezután felugorhatott az ágyra, és bekapcsolta a hajszárítót, ami végül meggyújtotta az ágyneműt és a matracot.

A tűzoltóság felszólította az embereket, hogy húzzák ki az elektromos készülékeket, ha nem használják őket, ezzel is megelőzve az esetleges tűzeseteket.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás