RETRO RÁDIÓ

A dollárbaloldal és Gyurcsányék pénzügyi központja egy és ugyanaz: egy borsodi faluban rejtették el, uniós beruházásnak hazudták





A DK-s Molnár Csaba néhány napja az „árnyékkormány” sajtótájékoztatóján szólta el magát arról, hogy ugyanott, egy eldugott kis borsodi faluban van a 4 DK-s EP-képviselő brüsszeli pénzeinek kifizetőhelye, ahol a dollárbaloldal pénzügyeit is intézték.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.10.
Módosítva: 2022.12.10.

„Nem, nem látunk benne semmi furcsát, ez természetes” – mondta Molnár Csaba arra a kérdésre, hogy egy 300 lelket számláló falucskában, egy európai uniós közösségi háznak(!) álcázott épületben működik a dollárbaloldal pénzügyi központja. És persze a Gyurcsány-párt is itt intézi a pénzügyeit! 
Vagyis ebben a faluszéli épületben érnek össze a szálak, ez a Bajnai Gordon-féle Datadat és az ezalenyeg.hu-t kiadó Oraculum 2020 Kft. könyvelőirodája és aztán itt fizetik ki a DK uniós képviselőit és az általuk alkalmazottakat is.
Nyilvánvalóan azt remélték, hogy a borsodi falu szélén kevésbé lesznek szem előtt.

Egy 300 fős borsodi falu szélén rejtőztek el

Októberben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ebben a kis borsodi falucskában, Szegiben találta meg a Datadat könyvelését. Később a Magyar Nemzet derítette ki, hogy itt könyvelik az ezalenyeg.hu-t , a baloldali „heccportált” üzemeltető Oraculum 2020 Kft.-t is, de a 2019-es európai parlamenti választások óta a DK-sok brüsszeli apanázsa is ide érkezik.

Ha átböngésszük a brüsszeli nyilvános iratokat többször is felbukkan a Legal and Finance kft. neve. Amit ide jelentettek be, ez a székhelye! Ebbe a kis házba jönnek Gyurcsányék brüsszeli pénzei, nemcsak a dollárbaloldal könyvelését rejtették el ide.

Ebbe a faluba, Szegibe vannak bejelentve


Mind a 4 DK-s EP-képviselő itt intézi a pénzügyeit

Mind a négy Gyurcsány-párti európai parlamenti képviselő, Dobrev Klára, Ara-Kovács Attila, Rónai Sándor és Molnár Csaba európai parlamenti adatlapján felbukkan a Legal and Finance kft., mint hivatalos „kifizetőhely”.  Az az épület, ahol a Datadat, tehát a dollárbaloldal titkos könyvelése is zajlott. A szálak tehát nyilvánvalóan itt fonódnak össze.

Dobrev Klára adatlapján is szerepel a cég


Jól látható Molnár Csaba hivatalos brüsszeli adatlapján is az utolsó sorban a pénzügyeit intéző Legal and Finance kft. neve a borsodi kis faluból.

Molnár Csaba is a borsodi Szegiben intézi a pénzügyeit


Évekig csak egy romos ház állt itt

De elképesztő történet a „faluszéli” kis ház története is, amit nyilvánvalóan nem véletlenül ide az „isten háta mögötti” borsodi falucskába, Szegibe rejtettek el.
A dollárbaloldal és Gyurcsányék közös pénzügyi központja helyén néhány éve még egy romos épület állt.

Nemrég még csak egy romos ház volt...


Aztán hirtelen valami történt. Még Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt, egy uniós pályázat révén megérkezett a kis faluba több, mint 53 millió forint, hogy megépüljön egy Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér, vagyis valamiféle művelődési ház, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében. 
Persze hazugság volt minden, szó sem volt vidékfejlesztésről, a kis falu lakói be se tehették a lábukat az épületbe.

Brüsszeli pénzből kipofozták az épületet

Az épület oldalára kihelyezett tábla szerint a szintén erre a címre bejegyzett Partnerség Kiemelten Közhasznú Alapítvány kapott 53 millió forintot az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban. Így álcázták Gyurcsányék a titkos pénzügyi központot, és persze brüsszeli pénzből építkeztek.

53 millió érkezett Brüsszelből


Rengeteg dosszié, cégnevekkel...

A Metropol munkatársai elmentek a kis borsodi épületbe és becsöngettek az ajtón. A NAV házkutatás után elhagyatottnak tűnő épületben egy portás nyitott ajtót, akitől megkérdezték, hogy használhatják-e a mosdót. A portás készségesen megengedte, így hát bejutottak. Odabent elképesztő látvány fogadta őket.  A polcokon még mai is ott sorakoznak a dollárbaloldal a NAV házkutatás, iratlefoglalás óta már üres dossziéi.

 


Például a Datalyze Research Kft-é, amelyik Bajnai DatAdat cégcsoportjának egyik tagja.

 

De ott voltak a polcokon az az Oraculum 2020 Kft. dossziéi is, ezek szerint valóban itt könyvelték az ezalenyeg.hu baloldali propaganda lapot kiadó céget is. Külön dossziék sora bizonyítja  a sok százmilliós Facebook-költéseket!

Sok százmilliót költöttek el a Facebookon

Itt a borsodi falu szélén, gondosan elrejtve, egy Bajnai által elintézett brüsszeli pénzből felépített, közösségi háznak álcázott irodában. Ahol aztán nemcsak a Gyurcsány- párt, de a dollárbaloldal pénzügyei is „otthonra leltek. Itt „papírozták” le azt a több milliárd forintot, ami a Datadatnál és az ezalényeg.hu nevő baloldali heccportálnál landolt, amerikai forrásokból.
Gyurcsány és Dobrev Klára készségesen segítettek a guruló dollárok „könyvelésében” és megfelelő helyre juttatásában.

 





 





Ezeket olvastad már?
Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Brutális erővel csap le ránk a tél

Brutális erővel csap le ránk a tél

 Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás