Szívszorító: Öngyilkos akart lenni a megvakított kemecsei édesanya

Teljesen tönkrement a családja élete, miután a volt párja brutálisan megverte és mindkét szemét kinyomta. Lakatos Gabriella magát okolja a szerettei nehézségeiért, ezért elkeseredésében a múlt héten gyógyszereket vett be. A nő életét a testvére mentette meg.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.28.
öngyilkossági kísérlet

Lakatos Gabriella egykor egy párt alkotott Gy. Attilával, ám a szerelmük nem bizonyult tartósnak. A férfi nem vette tudomásul a szakítást, ezért elrabolta a nőt, ám Gabriella megszökött és feljelentést tett. Később a férfi megpróbálta rávenni, hogy vonja vissza a terhelő vallomást, de a lány erre nem volt hajlandó. Gy. bedühödött, és Gabriella mindkét szemét kinyomta. Azóta több hónap eltelt, és Gabriella családját egyre több csapás éri.

Lakatos Gabriella élete teljesen tönkrement, amióta volt párja megcsonkította Fotó: Bors

A fiatal édesanya testvére, aki azóta gondozza a lányt, kollégánknak elárulta: a napokban kis híján tragikus események zajlottak le.

A testvérem egy egész üvegcse gyógyszert bevett, de szerencsére ezt észrevette az édesanyánk, így meg tudtam menteni Gabica életét” – mondta a Borsnak Róbert, Gabriella bátyja.

Azonban ez csak a legutóbbi volt a szörnyű események sorában. A nő megvakításáért felelős Gy. barátai is hallattak magukról. Hogy pontosan mik is történtek, a Bors keddi számából kiderül. Keresse a lapot az újságosoknál!

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás