Gondoltad volna? Ebben az országban a leghosszabb a férfiak pénisze





A felmérés kitér arra is, hogy melyik országban találhatók a legkisebb nemi szervvel rendelkező férfiak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.02.
friss kutatás

Kivételesen nagy nemiszervmérettel rendelkező férfiakról készült dokumentumfilmet mutatott be az egyik angol tévécsatorna – írja a Daily Star. A My Massive Cock, magyarul A hatalmas f***m című film célja, hogy megmutassa, milyen nehézségekkel kell azoknak a férfiaknak megküzdeniük, akik az átlagosnál nagyobb hímtaggal rendelkeznek.

Az ecuadori férfiaknak van a legnagyobb férfi nemi szervük Fotó: Pixabay

A megszólalók kendőzetlenül beszélnek az öltözködési nehézségeikről, az állandóan őket bámulókról, de arról is, hogy szex közben milyen problémáik akadtak, valamint partnereik sérüléséről is. A dokumentumfilm vége felé az interjúalanyok elmondják, hogyan tanultak meg ezzel a rendkívüli adottsággal együtt élni.

A nagy érdeklődéssel várt óriásfalloszos film kapcsán a lap felidézi, hogy több kutatás is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy mekkora a pénisz átlagos mérete és mennyivel nagyobb az attól eltérő. A brit urológiai folyóiratban megjelent kutatásból kiderült, hogy az országban az átlagos férfi nemi szerv nyugalmi állapotban 9,16 cm hosszú, kerülete pedig 9,32 cm. Izgalmi állapotban a brit péniszek többsége 13,13 cm-re nyúlik, míg kerülete 11,65 cm-re duzzad.

Ők rendelkeznek a legnagyobb pénisszel

A Daily Star idéz egy másik kutatást is, amelyből kiderül, hogy a világon a legnagyobb hímvesszővel az ecuadori férfiak büszkélkedhetnek. A dél-amerikai országban 17,62 cm az átlagos méret, miközben az átlagos testmagasság csupán 167 cm. Vagyis az itteni pasik magasságának több mint 10 százalékát éri el a nemiszervük hossza, ami a világon egyedülálló. A péniszlista második helyére a Kameruniak kerültek fel a 16,67-es átlaggal. A legkisebb férfiasságokat Kambodzsában mérték, ahol mindössze 3 milliméterrel haladta meg az átlag a 10 centimétert.

Így kell lemérni a péniszt

Szakértők szerint a falloszt a tövétől a hegyéig kell mérni, lehetőleg mérőszalaggal és felülnézetből, semmiképp sem az alsó felét. A kerületméréshez a legvastagabbnak tűnő részt kell óvatosan körbetekerni ügyelve arra, hogy a szalag két végpontja találkozzon.

Ekkora az átlagos péniszméret Magyarországon

A falloszok átlagméretét számos országban megmérték. Ebből kiderült, hogy az átlagos péniszméret hazánkban 14,99 centiméter, a környező országokban, Ausztriában 14,53, Horvátországban 14,77, Szerbiában 14,87, Romániában 12,73, míg Ukrajnában 13,97 centiméter. Szlovákiából nem érkezett adat. A nagyobb európai országokban a következő átlagos hímvesszőméretet vették le: Spanyolországban 13,85, Franciaországban 15,74, Németországban 14,52 centiméter.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás