A világ leglúzerebb tolvaja! Elájult lopás közben a fiú - Videó!





A csupán 17 éves fiú egy luxustáskával próbált meg elmenekülni az üzletből, azonban elszámolta magát és az üvegajtónak futott neki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.11.
szerencsétlen gazfickó

A világ talán legszerencsétlenebb, kezdő tolvaja került ki abból a 3 fős bandából, ami egy luxustermékeket árusító üzletből próbált meg drága táskákat meglovasítani Washingtonban. A két felnőtt nőből, és egy 17 éves fiúból álló csapat a boltban felmarkolt néhány terméket, majd elkezdett kiszaladni az üzletből, azonban a srác nem jutott már ki az ajtón. A padlótól a mennyezetig tartó üvegablakot ugyanis nem vette észre, és úgy nekirohant, hogy elveszítette az eszméletét.A srácot nem meglepő módon elfogták a rendőrök, azonban a fiatalkora miatt szabadon is engedték.

Márkás táskákat akartak ellopni a tolvajok /Forrás: freepik

A rendőrség tisztje Meghan Black azt nyilatkozta a Daily Starnak, hogy a fiatalember még akkor is félájult volt, amikor kiérkeztek a helyszínre. A kiszemelt üzlet nem véletlen választás volt egyébként, ugyanis a luxusmárkabolt az autópálya mellett helyezkedik el, így könnyen megléphetnek a tolvajok, ezért kedvelt „célpontja” a hely a bűnözőknek.

Az esetről természetesen videó felvétel is készült, amit itt tudtok megtekinteni. Vigyázat vicces tartalom:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás