Elképesztő! Átoperálják a magyar férfit, hogy szülhessen - Fotó!

A férfi Belgrádba utazik, hogy ott a csodadoki nemváltóműtétet hajtson végre rajta. Fábián álma, hogy gyereket szülhessen.

Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.25. 07:00
furcsa beavatkozás

Már a magyar határon a nemváltó műtétek őrülete! Fábián az első magyar férfi, aki szülni akar és ezért bizarr műtétre vállalkozott. A szerb nemváltó műtéteket végző orvos, Miroslav Djordjevics szerint erre minden esélye megvan – tudta meg a Bors.

Miroslav Djordjevicset a világ egyik vezető szakértőjének tartják

Évente több mint száz külföldi érkezik Belgrádba nemváltási műtétre. A nemzetközi média tíz éve írt először a szerb sebészcsapatról, amikor a híres amerikai énekesnő, Cher lánya ment keresztül átalakításon, bár végül nem Belgrádban műtötték meg. Az 57 éves szerb orvost, Miroslav Djordjevicset a világ egyik vezető szakértőjének tartják, ami a nemváltási technikákat illeti. Annak ellenére, hogy a szerb jogszabályok nem pártolják a nemváltást, a világ minden tájáról fogad embereket, akik ellenkező neműek akarnak lenni, mint aminek születtek.

Cher lánya is férfivá operáltatta magát Fotó: Northfoto

„A következő másfél hónapban 35 ilyen műtétem lesz” – mondta a sebész egy torinói lapnak.

Most egy 22 éves magyar férfi fekszik majd a „csodadoktor” keze alá, hogy nővé változtassák. A pácienst, Fábiánt, először is megszabadítja a péniszétől, majd a sebész egy csiklót készít számára a péniszmakk lebenyéből, a herezacskót pedig a szeméremtest ajkainak megformálására fogja használni. Állítja: ez a csikló érzékeny lesz.

„Az esetek 90 százalékában a pácienseimnek sikerül normális szexuális életet élniük, és orgazmust érnek el” – teszi hozzá.

A sebész legnagyobb vágya, hogy az átoperált férfi páciense szülni is tudjon, annak ellenére, hogy ez ellentmond a természet törvényeinek. Fábiánnak is ez az ambíciója – számolt be róla a Bors.

Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Junior című film csak fikció, annak vicces Fotó: AFP

Ma már sikeresen elvégezhető a méh- vagy pénisztranszplantáció, de a legnagyobb kihívás az, hogy eljussak odáig, hogy a nővé vált férfi teherbe tudjon esni és gyermeket szülni. Szeretnénk elsők lenni a világban, akik erre képesek lesznek” – nyilatkozta a szerb Miroslav Djordjevics.

Ezeket olvastad már?
Ezen még Árpa Attila is ledöbbent, ezt tette vele Metta – Videó!

Ezen még Árpa Attila is ledöbbent, ezt tette vele Metta – Videó!

Sokkoló családi dráma, feldarabolta felesége holttestét a kegyetlen apa

Sokkoló családi dráma, feldarabolta felesége holttestét a kegyetlen apa

A benzin-árstop nem éli meg a karácsonyt?

A benzin-árstop nem éli meg a karácsonyt?

Aláírásgyűjtés indult az magas padlós villamosok ellen

Aláírásgyűjtés indult az magas padlós villamosok ellen

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik