Sosincs kedved a szexhez? Megvan a tuti megoldás





Egy ősi, olcsó kínai módszer segíthet a libidó feltornázásában, és még az orgazmus megélése is sokkal valószínűbbé válik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.05.
akupunktúra

Különböző egészségügyi felmérések alapján világszerte több millió nő szenved szexuális étvágytalanságtól, a behatoláskor jelentkező fájdalomtól, illetve nehézségeket okoz számukra az orgazmus elérése. Azonban egy friss kísérlet könnyen elérhető megoldást kínál a problémára: az akupunktúrát – írja a Daily Mail.

A kínai gyógyításban ezer éve ismert módszert több nőn is tesztelték, és a visszajelzések alapján a kezelés jelentősen javított a libidójukon. Ráadásul viszonylag olcsó, biztonságos és megbízható megoldást kíván a szexaverzióval szemben.

Fotó: Pixabay

A vizsgálatban olyan nők vettek részt, akiknél valamilyen szexuális diszfunkció jelentkezett – ezek nem szervi problémákból fakadnak, kiválthatja többek között az ösztrogéntermelés alacsony szintje, a depresszió vagy a szorongás is. Az ugyan még a szakértők számára sem teljesen egyértelmű, hogy a meghatározott helyekre beszúrt tűk hogyan javítják a szexuális étvágyat, de valószínűsítik, hogy a megfelelő helyen kiváltott nyomás növeli az ösztrogéntermelést és a véráramlását, amely elsősorban a petefészkekben jelentkezik serkentő módon.

A felmérések során a tűket a szakemberek a nők fején, hasán, a petefészkek fölött, a térdek alatt, a bokákon, lábakon és a hát alsó részén helyezték el, és hetente legalább kétszer, de inkább háromszor végezték el a félórás beavatkozást. A kutatásban résztvevő alanyok mind párkapcsolatban éltek, és nem sokkal a vizsgálatok kezdeti fázisa előtt szexeltek.

Az akupunktúra mellett a résztvevőknek különböző, a szexuális szokásaikat kutató kérdéseikre is válaszolniuk kellett, amelyek alapján az orvosok rangsorolták a leggyakrabban jelentkező problémákat. A kérdőívet az első és az utolsó kezelés után is ki kellett tölteniük, és az eredmények elég meggyőzőek voltak: minden alany úgy ítélte meg, jelentősen javult a szexuális kedve az akupunktúra óta, többen is tapasztaltak orgazmust, míg másoknál csökkent a behatolást követő kellemetlen, fájdalmas érzés. A legjelentősebb változás a szexre való hajlam terén mutatkozott: 54,6 százalékkal nőtt a szexuális étvágy az alanyok körében.

Azt azonban elismerték, hogy még messze vannak az áttöréstől: még csak kéttucat női alanyon tudták vizsgálni a feltételezéseket, és az akupunktúra csak csökkenti a tünetek jelentkezését, de nem gyógyítja azokat.





Ezeket olvastad már?
„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás