„Egy szörnyeteg volt, és örülök, hogy meghalt” – így emlékszik vissza az elvetemült sorozatgyilkosra a felesége





A szombaton elhunyt Peter Tobin volt felesége, Cathy Wilson őszintén beszélt arról, hogy érintette férje halála. A férfi egy igazi szörnyeteg volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.09.
félelmetes emlékek

Szombaton 76 éves korában az edinburgi börtönben meghalt Nagy-Britannia egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa és szexuális bűnelkövetője, Peter Tobin. A férfi saját bevallása szerint 48 emberrel végzett, rábizonyítani azonban csak hármat tudtak, ami miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték még korábban. Két 1991-ben eltűnt tinédzser maradványait korábbi otthonának kertjében találták meg, a Kent állambeli Margate-ben. Tobint 2008 decemberében a 15 éves Vicky Hamilton meggyilkolása miatt ítélték el, amiért 30 évet kapott, majd a 18 éves Dinah McNicol 2009 decemberében történt meggyilkolása miatt ezt életfogytiglanra változtatták. Később egy 23 éves lengyel diáklány, Angelika Kluk maggyilkolását is rábizonyították. A valódi áldozatainak számát és neveit valószínűleg a sírba vitte. A pszichiáterek szerint pszichopata volt.

Megkéselte áldozatát, mert elfogyott a vodka

A férfi halálával kapcsolatban most felesége, Cathy Wilson is megszólalt, aki elárulta, megkönnyebbült Peter Tobin halála után.

Egy szörnyeteg volt, és megkönnyebbültem, hogy meghalt” – nyilatkozta a Mirrornak a korábbi feleség. „A legerősebb érzelmem azonban az eltűnt lányok és fiatal nők családja iránti gyász. Ők tudják, hogy valószínűleg Tobin volt a bűnös, mégis el kell fogadniuk, hogy soha nem kapják meg azokat a válaszokat, amiket annyira szerettek volna.”

Az asszony az interjúban feltárta a szörnyeteg lelkének sötét mélységeit is.

Amit a legjobban élvezett, az a hatalom és a teljes kontroll volt” – mondta, majd megjegyezte, mindenki tudta, hogy más áldozatok is voltak, de a gyászoló családok számára az jelentene nagy megkönnyebbülést, ha kiderülne, mi is történt pontosan a szeretteikkel. Cathy Wilson egy szörnyű emléket is megosztott, ami egy vacsora alkalmával zajlott le.

„Rutinná vált, hogy rám dobta a vacsoráját, és a torkom köré fonta a kezét. A rabszolgája voltam. Amikor vajúdtam, nem volt hajlandó kórházba vinni, mindaddig amíg nem főztem neki és néhány barátjának egy vacsorát” – emlékezett vissza a feleség, aki megjegyezte: mindvégig rettegett attól, hogy ellentmondjon erőszakos férjének.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás