Őrbottyán-deluxe: eladó egy 385 milliós, modern kori kúria!





Az Őrbottyán területén kínált kúria 12+1 szobájával és gigantikus birtokával igazi ínyencség a hazai ingatlanpiacon. Lessen be velünk a hét Pest megyei házába!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.29.
eladó ingatlan

“Saját parkot szeretne egy villával és tóval, vagy lakóparkot építene, befektetne? Eladásra kínálunk Őrbottyán területén, egy IGAZI KÜLÖNLEGESSÉGET : 17 700 négyzetméter területű, parkosított, saját tóval, kis szigettel, azt tápláló patakkal, 3 szintes KÚRIA ÉPÜLETET szintenként 250 négyzetméter területtel, 2.8 méteres belmagassággal - 12 szobával és hozzá tartozó fürdőszobákkal, az első emeleten egy privát lakással - lakosztállyal, a hozzá tartozó terasszal, a földszinten egy komplett beltéri uszodával-szaunával, vizesblokkokkal, technikai helyiségekkel. A földszinti beltéri uszodahelyiséget és a pihenő- társalgóteret kivéve a szint második legnagyobb helyisége a recepcióként vagy dolgozószobaként, közösségi teremként is használható tér és a mögötte elhelyezkedő a konyha.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A ház melléképületeként, egy különálló 4 állásos garázs és gazdasági épület. Az épület közvetlen közelében egy kis híd vezet át a mesterséges szigetre. A lakóépület és a garázs közötti teret egy hangulatos pihenő terasz köti össze árnyékot biztosítva a legmelegebb napokon is. [...]

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Többlakásos házként sem elvetendő! Az épület és a telek is több szempontból hasznosítható! Egyedülálló és különleges az a hangulat, sokoldalúság és idill, amit nyújt az ingatlan egésze és szerves részeként a park. Vendéglátás, szolgáltatás szempontjából kész, azonnal hasznosítható épületkomplexum. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 





Ezeket olvastad már?
Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás