RETRO RÁDIÓ

Íme egy 185 milliós, panorámás luxuslakás Törökbálint „Rózsadombján”





Igen, lakás. Nem ház! De a fotókat látva nincs min hüledezni. Irány Törökbálint talán legexkluzívabb otthona!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.01.
eladó ingatlan

A 2019-ben átadott ingatlan magas minőségű, felső kategóriás anyagokból épült. A 146 nm-es lakáshoz egy 65 nm-es terasz tartozik. Kuriózum a hatalmas, 53 nm-es kertkapcsolatos nappali–étkező–konyha örök panorámás kilátással Budapestre és a budaörsi hegyekre. A praktikus beosztású térben jól szeparáltan tervezték meg a helyiségeket – a 3 hálószoba, gardrób, kamra (plafonig beépített szekrényekkel), mosókonyha, fürdőszoba (vécével és bidével) és a külön mosdó az előszobából nyílik.

Fotó: Ingatlanbazár

A korszerűen szigetelt falakkal és nyílászárókkal rendelkező lakásban a fűtést energiahatékony kondenzációs turbó- gázkazán (30-40 százalékkal költséghatékonyabb gázfűtési technológia) biztosítja. A védelemről kamerarendszer gondoskodik.

Fotó: Ingatlanbazár

A lakás nemcsak lokációjában és elrendezésében különleges: saját tervezésű beépített bútorok, felső kategóriás szaniterek, prémium tölgyfa parketta, távolról is vezérelhető elektromos redőnyök, különleges beépített konyhai eszközök, valamint fésült tölgyből készített konyhabútor adja meg azt az egyedi flow-t, hogy miközben a természet vesz körül, a jól megtervezett, igényesen kivitelezett lakás minden részlete a teljes kényelmet biztosítja. [...]”

Fotó: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán- használatra, akár bérbeadásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg „ideális társat”?





Ezeket olvastad már?
A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás