Felmondott munkahelyén a pénzügyi tanácsadó, most dominaként milliókat keres havonta





A dögös nő úgy döntött, hogy a multik világát az extrém kívánságokra cseréli, ráadásul munkájában élvezi, hogy irányíthatja is kuncsaftjait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.27.
Munkahely-váltás

Talita Booyens 2018-ban otthagyta korábbi munkahelyét, ahol pénzügyi tanácsadással foglalkozott, és furcsa új szakmába vágott bele. Először sztriptíztáncosként kereste a kenyerét, ám a Covid-időszakban bezártak a klubok, ahol alkalmazták. Végül úgy döntött, hogy profi dominaként fog tevékenykedni. A most 27 éves nő így a BDSM világában kezdett el dolgozni, és mind fizetésben, mind élményekben sokkal gazdagabb, mint korábban.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Talita Booyens (@talitabooyens) által megosztott bejegyzés

„Szerintem a BDSM gyönyörű és szeretném ezt mások számára is bebizonyítani. Először félelmetes volt más domináns nőktől tanulni, azonban lassan megszoktam. Sikerült azóta sikeres üzletet nyitnom és havonta 5000 fontot (2 millió 361 ezer forint) keresek kizárólag a privát rajongóim és néhány vezető beosztású kuncsaftomon keresztül.”

A hozzám forduló férfiak általában a való életben vezetői pozícióban tevékenykednek és pont ezért kikapcsolódásnak élvezik, hogy átadják nekem az irányítást. Terápiás hatással van rájuk. A foglalkozásaim teljes körűek, van, hogy online is felhívom a kuncsaftjaimat lefekvés előtt, hogy mesét olvassak nekik, vagy megerősítsem őket a szavaimmal” – fejtette ki a munkáját a Mirror lapnak Talita. Hozzátette, az ő munkája során annyira irányítása alá vonja a férfiakat, hogy a kisujjukat se emelhetik fel, ha ő nem engedi meg nekik.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás