DNS-tesztet csináltatott a szerelmes nő, sokkolta az eredmény





Az örökbe fogadott nő hat éve élt boldog párkapcsolatban szerelmével, mikor eldöntötte, kideríti, honnan származhat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.25.
hihetetlen történet

Szívszorító történet jelent meg a Redditen: egy megtört fiatal nő számolt be arról, hogy egy DNS-teszt révén derült ki számára, hogy a férfi, akivel hat éve a legtökéletesebb boldogságban élnek, valójában a bátyja. A nő alig merte megosztani a borzalmas felfedezést szerelmével, annyira rettegett a következményektől – írja a Mirror.

A 30 éves nőt kisbabakorában fogadták örökbe a szülei, akik gimnazistakorában árulták el neki, hogy valójában adoptálták. A lányt azonban ez cseppet sem érdekelte, mert egész életében szerető családban élt, nem foglalkoztatta, hogy az anyja és az apja biológiai értelemben nem a szülei. Mint később kiderült, a nála két évvel idősebb párját ugyancsak örökbe fogadták, és neki is középiskolásként mesélték el szülei a történetét, azonban mivel ő is boldog család tagja volt, őt sem rázta meg különösebben a vallomás. Mikor a két fiatal megismerkedett, ez is egy közös összekötő szál volt kettejük életében.

 

Fotó: Pixabay

Elmesélése szerint hamar egymásba szerettek, és pont úgy éltek hat éven át, mint minden átlagos szerelmespár. Megismerkedtek egymás családtagjaival, összeköltöztek, szeretkeztek, utaztak, veszekedtek, tervezték a közös jövőt, és abban is egyetértettek, hogy nem szeretnének gyerekeket. A hatodik évfordulójukon döntöttek úgy, hogy mindketten készítenek egy-egy DNS-tesztet, hogy kicsit tisztába jöjjenek azzal, mégis kiktől származnak. Azonban mikor egy hónappal később a nő megkapta az eredményeket, azt hitte, elájul: abból ugyanis az derült ki, hogy a párja a bátyja, mindkét szülőjük azonos.

A nő sokáig el sem merte árulni a szerelmének, mit állapított meg a teszt, és bár kezdetben még abban reménykedett, tévedés történt, ahogy egyre többet gondolkodott ezen, a reményei lassan szertefoszlottak. Számtalan ismerősük ugratta az évek során azzal őket, hogy rettentően hasonlítanak egymásra, mintha testvérek lennének, és ahogy a nő végignézte a gyerekkori fotóikat, a hasonlóság még szembeszökőbb volt.

A beszámolót elárasztották a támogató hozzászólások, többen is azt tanácsolták a nőnek, hogy csináltassanak szakszerű körülmények között is DNS-tesztet, és csak akkor fogadják el a rémes lehetőséget, ha az is megerősíti a rokoni kapcsolatukat. Mások viszont azt javasolták, hogy ne foglalkozzanak az eredménnyel, éljenek továbbra is egy párként, mint az elmúlt hat évben, csak ne vállaljanak közösen gyereket – ha mégis babára vágynának, fogadjanak örökbe egy kicsit.





Ezeket olvastad már?
Géppisztolyos rendőrök zárták le a Lidlt - rettenetes, amit az üzletben találtak

Géppisztolyos rendőrök zárták le a Lidlt - rettenetes, amit az üzletben találtak

Mikor lesz már vége? Mozgáskorlátozott bácsi égett halálra Dunaföldváron

Mikor lesz már vége? Mozgáskorlátozott bácsi égett halálra Dunaföldváron

Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban – GALÉRIA!

Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban – GALÉRIA!

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás