A tűzoltók ébresztették a lakókat, hatalmas lángokkal ég egy épület





Órák óta harcolnak a lángoló műhelyről családi házak felé terjedő tűzzel a tűzoltók, több családot is ki kellett menekíteni az otthonából.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.17.
tűzoltás

Egy műhely és benne traktorok kaptak lángra a Komárom-Esztergom megyei Kocson szombaton hajnali 5 óra előtt. A tűzoltók a Vörösmarty Mihály utcában nagy erőkkel oltják a környező épületeket is veszélyeztető lángokat - írja a Katasztrófavédelem honlapján.

 

fotó: pixabay

Egy több száz négyzetméteres, mezőgazdasági gépeket szerelő műhely épülete és benne traktorok gyulladtak ki Kocson, a Vörösmarty Mihály utcában. A tűz egy szomszédos raktárat, és több, környező lakóházat is veszélyeztet. A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a nagyigmándi önkormányzati, a komáromi és a tatabányai hivatásos, továbbá a kocsi önkéntes tűzoltók is oltják, de a helyszínre tartanak a győri hivatásos tűzoltók is. A rajok, a helyiek közreműködésével, körülbelül tizenöt oxigén- és disszu palackot hoztak ki az épületből.

A társhatóságok segítésével a tűzoltók a munkálatok idejére tíz családi házból kísérték ki a lakókat, mivel a terjedő lángok az ő életüket is fenyegették.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás