Sztriptíztáncost bérelt az idősotthon egyik lakója, hatalmas botrány lett belőle - Videó!





A rendezvény célja az volt, hogy a bentlakókat szórakoztassák és örömet okozzanak nekik, de ezúttal túltolták a biciklit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.19.
kellemetlen meglepetés

Egy tajvani idősotthonban egy foglalkozás keretében sztriptíztáncost béreltek, hogy műsort adjon és egy kicsit feldobja a hangulatot az intézményben. Azonban a történtekből hamar hatalmas botrány kerekedett, ami miatt az intézménynek még bocsánatot is kellett kérnie.

Sztriptíztáncos forró hangulatot teremtett az idősek otthonában Fotó: Shutterstock

A hadsereg veteránjainak otthont adó intézmény az őszközépünnepre, vagyis a Hold imádatán alapuló aratóünnepre bérelte fel a táncosnőt, akinek műsorát egy jelenlévő videóra is vette. A felvétel gyorsan elterjedt az interneten, nem sokkal később pedig támadni kezdték az idősotthont az igencsak ízléstelennek titulált húzás miatt - számol be róla a Ladbible.

A felvételen látszik, hogy a lenge öltözetű hölgy körbetáncolja a tolókocsiban ülő idős férfiakat, a videóban az is hallatszik, ahogy a személyzet tagjai tapsolnak és bátorítják a lenge öltözetű hölgyet.

Az idősek otthona végül közleményben reagált a történtekre, mint írták, „a rendezvény célja a bentlakók szórakoztatása és boldoggá tétele volt. Nagyon sajnáljuk, ha valakit ezzel megbántottunk”. Az intézmény szóvivője annyival egészítette ki a bocsánatkérést, hogy túl „lelkesek” voltak a programot illetően, így a jövőben „óvatosabbak” lesznek az események megtervezésekor.

?





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás