„A párom kiakadt„ - elhunyt macskájáról nevezné el a fiát egy anya

A szülők gyakran adják szerettük nevét a babájuknak. Az már ritkább, hogy más típusú családtagjukat akarják megtisztelni a névadással.

Megosztás
Szerző: metropol
2022.09.03. 08:30
meglepő névadó

Egy háromgyerekes angol kismama nemrég világra hozott kisfiának a saját, szülés előtt elhunyt macskája becenevét akarja adni, mert „nagyon szoros kötelék” fűzte hozzá. Szerencsére a macska neve Jake volt, ami egyébként teljesen szokványos fiúnév lehetne, ám a nő férje mégsem rajong az ötletért, sőt feleségét a fura névadási szándék miatt „éretlennek„ tartja - számolt be a nő Reddit bejegyzése alapján a Mirror.

Nagy dillemmában a nő: elnevezheti-e fiát egy macska után Fotó: Shutterstock

A férjemmel nemrég született meg a harmadik gyermekünk. Néhány hónappal fiam születése előtt meghalt a macskám, aki bár nagyon idős volt, de nagyon szoros kapcsolatot ápoltunk már kiscica kora óta. Órákig sírtam, míg el nem fogytak a könnyeim, amikor elpusztult, mert úgy éreztem, hogy vele elveszett életem nagy része „- kezdte a történetét a nő.

”Miután megszültem fiunkat, a férjem megkérdezte, hogy milyen nevet adjunk neki. Én Jake-et javasoltam a cicusom után, mert szép név, és úgy gondoltam, hogy illik hozzá. Ez azonban nem tetszett a férjemnek, ugyanis nem akarta, hogy ugyanaz legyen a fiunk neve, mint a macskánké volt. Ekkor én megpróbáltam középső neveként adni neki a macskám volt nevét, de a párom teljesen kiakadt, és szememre vetette, hogy éretlen és fura vagyok„- fakadt ki bejegyzésében a nő.

Nagy a dilemma

A vita nem csillapodik a pár között, mert a nő úgy tűnik hajthatatlan Jake-kel kapcsolatban, mert olyan szép fiúnévnek tartja fia számára. A kommentelők pedig nem tudtak állást foglalni a vitában, sokan közülük azt mondták, hogy a nő és a férje is tévedett különböző okokból. Azt állították, hogy a nőnek el kellene gondolkodnia azon, hogyan fog reagálni a fia, amikor megtudja, hogy egy állatról nevezték el, de azt mondták, a férje tévedett, amikor elviharzott, és nem beszélt felnőttekkel a helyzetről.

 

Ezeket olvastad már?
Sokkoló, ami történt a zuglói játszótéren, 10 éves kisfiút fojtogattak

Sokkoló, ami történt a zuglói játszótéren, 10 éves kisfiút fojtogattak

A férfi meggyőzően állítja: 60-szor rabolták el az űrlények

A férfi meggyőzően állítja: 60-szor rabolták el az űrlények

Csak úgy sztrájkolhatnak a pedagógusok, ha "elégséges szolgáltatást" nyújtanak

Csak úgy sztrájkolhatnak a pedagógusok, ha "elégséges szolgáltatást" nyújtanak

Durva döntés született, betiltják a házasságon kívüli szexet

Durva döntés született, betiltják a házasságon kívüli szexet

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik