Kiverte a biztosítékot! 3 hónappal karácsony előtt feldíszítette a kertjét a nő - Fotó!





A karácsonyt kedvelők természetesen repestek az ötletért, azonban sokan nem voltak elájulva a korai ünnepléstől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.12.
örömteli várakozás

Sokaknak már december 1. előtt feláll a szőr a hátukon a karácsonyi készülődés és kavalkád gondolatától, azonban ez a brit anyuka 103 nappal az ünnepek előtt jó ötletnek tartotta megkezdeni az ünnepi szezont – számol be róla a Sun.

Az anyuka már felállította a kertjében a karácsonyi díszeket, pedig még nincs is december 24-e Fotó: Pixabay/Illusztráció

Heidi Parrish 3 hónappal az ünnepek előtt karácsonyi díszekkel öltöztette fel kertjét, amelyről az Instagram-oldalán egy képet is megosztott.

Az anyuka elmondta, hogy az extrán korai készülődés jó célt szolgál. Azért díszítette fel ilyenkor karácsonyi dekorációval kertjét, hogy egy kis könnyedséget vigyen azoknak a napjaiba, akiknek nehéz évük volt.

„Korán szerettem volna feldíszíteni az otthonomat, mivel látva, hogy a fényekkel mosolyt csalok a gyerekeim és más emberek arcára, azt gondoltam, mit nem lehet szeretni a korai karácsonyi hangulatban? Különösen a világjárvány után. Szóval miért is ne?” – nyilatkozta Heidi.

Az anyuka megnyugtatott mindenkit, hogy az energiaválság közepén nem fogja három hónapon keresztül felkapcsolva hagyni a fényeket.

„Egyelőre azt tervezem, hogy csak alkalmanként kapcsolom be a világítást, például amikor barátok jönnek hozzánk, hogy ne pazaroljam az energiát és a költségeket minimálisra csökkentsem” – tette hozzá az anyuka.

Heidi Parrish követői vegyes érzelmekkel fogadták a csicsás ünnepi dekorációt

Úristen, alig várom már, hogy én is elővegyem a karácsonyi díszeket!” – írta az egyik hozzászóló.

Mások szerint azonban nincs még itt az ünneplés ideje

„Nagyon izgatott vagyok én is a karácsony miatt, de még nem vagyok kész magam mögött hagyni a nyarat” – szólt hozzá az egyik kommentelő, aki kevésbé rajong a karácsonyért.

Te tiszta őrült vagy! De azért szép lett a kert” – tette hozzá egy harmadik követő.

Az anyuka posztját itt nézheted meg:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Heidi🙋🏽‍♀️ (@the_flaherty_four) által megosztott bejegyzés





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás