RETRO RÁDIÓ

Két nap alatt két botrány: szexpressz lett a gödöllői HÉV-ből





Éppenhogy csak felocsúdtak az emberek Kerepesen az önmagát kényeztető férfi esete után, másnap már újabb botránnyal kellett szembesülniük. A település polgármestere nyíltan felvette a harcot a nyilvánosan perverzkedők ellen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.18.
Perverz

Egy önkielégítő rémről a rendőrségen tettek bejelentést, miután az ismeretlen férfi a helyi HÉV-megállóban kapta elő azt, amit csak a négy fal között szabadna:

„Tisztelt lakosság, egy egészen elképesztő eset történt itt most délelőtt. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz egy feljelentés kapcsán, ugyanis itt, a Szilasligeti HÉV-megállóban, a jegypénztár mögött egy férfi önkielégítést végzett, és többen látták” – mondta el egy videóban a polgármester, aki ezután viszont magához, a titokzatos perverzhez szólt:

„Édes egy komám! Annyi eszed van, hogy a térfigyelő kamera alatt pergeted a mézet, akkor a következőt kockáztatod, ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, mivel ez full HD-felvételt produkál a csodálatos kézimunkádról. Nos, ha nem jelentkezel, felkerül a Facebookra, Twitterre, YouTube-ra, meg ahova lehet, és népszerűbb leszel, mint a kőbányai orális fantom. További szép napot!” – köszönt el udvariasan, de szigorúan Gyuricza László.

Gyuricza László, Kerepes polgármestere

A HÉV-en ülő hölgy sem fogta vissza magát

Mivel az óra már igencsak ketyeg, és közeleg az a bizonyos határidő, a Bors felkereste a település vezetőjét, aki elárulta, hogy még nem jelentkezett a recskafantom, akiről nem tudják, hogy ki lehet.

„Sajnos láttam a felvételt, de nem ismertem fel, és még nem jelentkezett ” – mondta el lapunknak Gyuricza László, aki leszögezte, hogy ígéretét betartja.

„Nem az a fajta polgármester vagyok, aki elkendőzi az ilyesmit, hanem keményen kiállok azért, hogy az ilyen alakokat elkapják, minden apa, férj és jóérzésű ember nevében. Kiállok amellett, amit ígértem, tartom az adott szavam, nem fogok pironkodni ” – szögezte le.

„Úgy látszik, mások is kedvet kaptak arra, hogy a tömegközlekedésen perverz­kedjenek, ugyanis legutóbb egy hölgy a párját kényeztette a mogyoródi állomásig orálisan, majd a férfi leszállása után egyedül folytatta tevékenységét”.

A polgármester minden hasonló tett ellen sziklaszilárdan fellép: „Minden erőmmel harcolok ez ellen, nem tűröm, hogy ezek elharapódzanak ” – jelentette ki.

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás