RETRO RÁDIÓ

Magyar családanyát rabolt el az albán maffia

Egy horgosi négygyermekes édesanyát elraboltak és bántalmaztak Milánóban egy balkáni bűnszervezet tagjai, azonban a nőnek sikerült segítséget kérnie a világhálón. Egy az olasz városban élő magyar nő sietett a segítségére, és neki köszönhetően az anyuka azóta már biztonságban van a családjával a Vajdaságban.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.08.15. 07:00
horror

Gyakorlatilag az Elrabolva című világsikerű film elevenedett meg Milánóban, amikor egy milánói magyaroknak fenntartott közösségimédia-csoportban segítséget kért egy bajba került anyuka, nevezzük Katalinnak – számolt be róla a Bors.

Krimikben látott borzalom vált valósággá a magyar nő számára Fotó: Bors

Bedrogozták és meg is erőszakolták

A halálfélelemben lévő nő azt írta a posztban, hogy bezárták, bedrogozták és meg is erőszakolták, ám sokan nem hittek neki. Ám egy Milánóban élő magyar nő a tettek mezejére lépett a kétkedés helyett, és sikerült kiszabadítania az áldozatot.

Dráma Milánóban Fotó: Bors

„Esélye sem lett volna hazajutni, ha nem hiszem el az egészet”

A bajba jutott nő megmentője egy bejegyzésben fejtette ki a részleteket az ügyről, ahol elmondta, hogy a segítségért könyörgő asszony emberrablás áldozata volt, akit egy albán kábítószer-kereskedő rabolt el, majd tartott fogságban.

A fiatal hölgy valóban emberrablás áldozata volt, egy albán kábítószer-kereskedő bedrogozta, bántalmazta, elvette a pénzét, és prostitúcióra akarta kényszeríteni. Esélye sem lett volna hazajutni, ha nem hiszem el az egészet, és nem reagálom le nagyon gyorsan” – írta a férfiak bátorságát meghazudtoló nő, aki azt is elárulta, hogy Katalin életveszélyben volt, többször fegyverrel fenyegették, hogy lelövik.

A négygyerekes családanyának végül sikerült elmenekülni fogva tartói karmaiból Fotó: Bors

Videóhívásban mondott köszönetet megmentőjének

Katalinról nagyon keveset lehet tudni (a bejegyzése sem érhető már el a közösségimédia-oldalon), de a legfontosabb, hogy már biztonságban van a családjával, azaz a négy gyermekével és beteg édesapjával a vajdasági Horgoson. Megmentőjének egy videóhívásban könnyek között mondott köszönetet a felbecsülhetetlen segítségért.

„Nem magamat akarom fényezni, de szerencsére ki tudtam szabadítani az emberrabló karmaiból, és a segítségemmel már hazaért” – tudatta a megmentő a posztjában – szúrta ki a Bors.

Ezeket olvastad már?
„Az egész szét volt rombolva!": meggyalázták a meggyilkolt szekszárdi kislány sírját

„Az egész szét volt rombolva!": meggyalázták a meggyilkolt szekszárdi kislány sírját

Helyszíni videót kaptunk: íme az illegális fóti gyorsulási verseny

Helyszíni videót kaptunk: íme az illegális fóti gyorsulási verseny

123 éve született Gábor Dénes, a hologram feltalálója

123 éve született Gábor Dénes, a hologram feltalálója

Ebben nem lesz köszönet: itt csap le villámokkal a jégeső

Ebben nem lesz köszönet: itt csap le villámokkal a jégeső

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás