Megszakad a szív! A gyermeke előtt felgyújtott édesanya 24 nap és 3 szívroham után hunyt el

A háromgyermekes édesanyát a legidősebb gyereke szeme láttára gyújtották fel egy elfajuló ingatlanvita közben, utána hetekig küzdöttek az életéért, de mindhiába.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.02.
fájdalmas küzdelem

Elképesztő incidens történt Mexikóban, Cuautlában. Egy 30 éves háromgyermekes édesanya Margarita Cecena szívinfarktusban életét vesztette, miután 24 napig küzdöttek a brutálisan megégett asszony életéért. Történt ugyanis, hogy egy telekkel kapcsolatos vita kapcsán, legidősebb gyermeke szeme láttára benzinnel locsolták le és élve megégették az asszonyt, aki ezután kórházba került, mert olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotba került.

A nő testének 70 százaléka megégett, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. A mexikóvárosi klinikára vitték, ahol a sebek súlyossága miatt gépek és csövek tartották életben. Az igazi szenvedés ezután következett... 24 napig küzdöttek az életéért, ezalatt három szívrohamot kapott és bakteriális fertőzést is szenvedett, ami ellen a megégett szervezete nem tudott védekezni.

A legdurvább részlete a történetnek azonban az, hogy a mai napig nem vontak felelősségre senkit, ugyanis a nyomozás eddig nem vezetett eredményre, nem derült ki, hogy kik voltak azok az emberek, akik a nő telkét meg akarták szerezni. A hölgy nagynénje a Daily Starsnak nyilatkozott az esettel kapcsolatban:

Problémák voltak egy ház miatt, amit a közös rokonunk hagyott felügyeletre az unokahúgomra. Néhány ismeretlen bérelte korábban a házat, és amikor ezt a tulajdonos megtudta, elvette, hogy Margaritára bízza” – árulta el a nő.

Így úgy tűnik, hogy a korábbi lakók – akiknek személyazonosságát eddig nem tudták tisztázni – nem viselték jól, hogy el kell költözniük. A támadásnak azonban lesz következménye, most egy, a nők jogaiért küzdő csoport is felkarolta az esetet és küzdenek érte, hogy speciális odafigyeléssel nyomozzon az ügyészség az esetben.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás