Holtan találták a fiatal Annát, féltékeny nő végezhetett a sportolóval

A fiatal kerékpáros szerelmi háromszögbe keveredett. Párja exe lehetett az, aki megölte őt. A feltételezett tettes mindent elkövetett, hogy ne találjanak rá.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.10.
gyilkosság

Hetekig tartó bujkálás után, Costa Ricában kapták el a hírhedt jógaoktatót, Kaitlin Marie Armstrongot. A nőt azzal vádolják, hogy szerelemféltés miatt agyonlőtte a 25 éves Anna Moriah Wilson kerékpárversenyzőt. A feltételezett elkövetőt visszavitték Texasba, ahol börtönbe került.

A nő egyelőre nem ismerte be a gyilkosságot, de a bizonyítékok ellene szólnak – írja a nypost.com. Iratait meghamisította és még át is plasztikáztatta magát, hogy ne legyen felismerhető, de a hatóságok így is a nyomára akadtak. Mint kiderült, a jógaoktató és kerékpáros kedvese, Colin Strickland tavaly, három év együttlét után úgy döntött, hogy szünetet tart. A férfi ezután a sportból megismert Wilsonnal jött össze, akivel a gyilkosság napjára is közös programot terveztek... Minden jel arra utal, hogy a férfi exe féltékenységből ölt, amit ráadásul a korábban éppen Stricklandtől kapott lőfegyverrel követett el.

A rendőrség szerint az áldozat szerelmi háromszögbe keveredett. Bár a férfi Kaitilin előtt eleinte igyekezett eltitkolni szeretőjét, telefonján egyértelmű jelei vannak a romantikus viszonynak a vele töltött időszakból.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás