Mit látsz meg először a képen? Legrosszabb tulajdonságod fedjük fel

Hogyan mutatkozol meg mások előtt? Nárcisztikus vagy? Személyiségteszttel leplezzük le a negatív oldalad. Ismerd meg magad!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.18.
nárcizmus

Mire fókuszál először a szemed, amikor az alábbi képre pillantasz? Önismereti kvízünk segít közelebb hozni önmagadhoz, hisz a rossz tulajdonságok felismerésével önmagad jobb verziójává alakulhatsz. Máris mutatjuk, hogy mire utal az, amit elsőként kiszúrtál az ábrán.

Ne csalj, annak a jelentése érvényes rád, amit elsőként észrevettél! (Your Tango)

Amennyiben egyből egy női alakra figyeltél fel, akkor a legrosszabb tulajdonságod az, hogy a fizikai megjelenésre koncentrálsz. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy hiú vagy, illetve másokat a kinézetük alapján ítélsz meg. Hajlamos vagy ugyanakkor arra, hogy másokhoz hasonlítgasd magad, amikor bizonytalannak érzed magad.

Ha a tekinteted a folyón akadt meg, akkor túlságosan is sokat foglalkozol a társadalmi státuszokkal. Ez nem mindig rossz, de az ilyen személyiségjegyekkel rendelkező emberek nehezen tudják áthelyezni a hangsúlyt a karrierről a szeretteikre.

A híd vonzotta a szemed? Ha igen, akkor a legrosszabb személyiségjegyed az empátia hiánya lehet. Nem feltétlenül arról van szó, hogy hideg, érzéketlen ember vagy, hanem inkább arról, hogy hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni mások érzéseit. Óvatosan a bántó megjegyzésekkel!

Amennyiben a hajóra figyeltél fel, akkor az önbecsülésed nincs igazán a helyén. Előfordulhat, hogy azt feltételezed, rendelkezel minden készséggel bizonyos munkák elvégzéséhez, ezért nem vagy hajlandó segítséget kérni az emberektől, viszont így túlterheltté válsz. Nem kell, hogy mindig az egód irányítson!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás