A Most vagy soha! gigaprodukció eddig nem ismert részletei a Svenk-ben - Videó!





A valaha volt legnagyobb költségvetésű magyar történelmi kalandfilm, a Most vagy soha! kulisszatitkaival, exkluzív felvételekkel jön a Svenk mozimagazin június 4-én, szombaton este 22:50-kor a HírTV-n.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.03.
filmforgatás

A Petőfiről és a Márciusi ifjakról szóló Most vagy Soha! címet viselő alkotás egyetlen nap történetét dolgozza fel, mégpedig 1948. március 15. eseményeit. A Várban zajló egyik forgatási napon kizárólag a Svenk stábja lehetett jelen. Itt készültek azok az exkluzív felvételek, melyeket a tévénézők is láthatnak, ha szombat este a HírTV-re kapcsolnak. A műsorból többek között kiderül az is, hogy a nagyszabású alkotáson – mintegy másfél éves előkészítés után – egy 150 fős, nemzetközi filmeken edzett stáb és bizonyos jeleneteknél több száz statiszta dolgozik, közel 6000 jelmezt használnak a felvételek során, valamint a még nagyobb élményfaktor elérése érdekében számos tréningezett állat is megjelenik a forgatásokon. A film jelenetei a Nemzeti Múzeumnál és Sopronban készültek.

Az alkotók nem titkolt célja, hogy a film látványvilágával versenybe szálljanak a Netflixen és egyéb streaming csatornákon vetített felvételek vizuális megjelenítéseivel. Ennek okán a gigantikus produkció mögött a hazai szakma legjobb díszlettervezői, jelmeztervezői, kreatív és VFX szakemberei dolgoznak, akik garantálják a fantasztikus látványt és felejthetetlen moziélményt.

A Nemzeti Filmintézet (NFI) és a HírTV nagy sikerrel futó közös filmes magazinműsora, a Svenk szombati adásában arról is beszámol, hogy Fóton épül a valaha volt legnagyobb díszletváros, ami egy XIX. századi belváros lesz, és amelyet akár a jövőben – jelentős bevételért – a Magyarországon forgató külföldi produkciók is kibérelhetnek. Az említett díszlet alkalmas lesz a XIX. századi Bécs, Prága vagy akár Párizs belvárosát is korhűen megjeleníteni.

A Most vagy Soha! produkcióval kapcsolatos további izgalmas kulisszatitkok, a forgatáson készült egyedi felvételek és interjúk most szombaton, június 4-én 22:50-kor a Svenk-ben, a HírTV-n!

A forgatáson a Metropol is kint járt:





Ezeket olvastad már?
Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Top hírek

Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt pr-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás