Nem vitte túlzásba a kézbesítést a DPD-futár, hatalmas kárt okozott tettével – Videó!

A küldemény címzettje egy félmilliót érő videójáték-konzolt várt, azonban az csak darabokban érkezett meg a házához.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.23.
drága mulatság

Döbbenetes dolgot látott a kapukamerájának felvételén egy Angliában élő háztulajdonos.

A szállító nem az ajtón vitte be a csomagot, hanem a hátsó bejáratnál az udvarra behajította, ezzel milliós kárt okozott Forrás: Pixabay

A lincolnshire-i lakos egy méregdrága PlayStation 5 játékkonzolt és egy Dyson márkájú ventilátort rendelt a házához, a csomagot pedig egy DPD-futár vitte ki neki – írja a LadBible.

A szállító, amikor kiérkezett a címre a csomagokat minden jóérzés nélkül átdobálta a megrendelő házának hátsó kerítésén, tettével közel félmillió forintnyi kárt okozott.

Fogalmam sincs, miért csinálta ezt. A konyhában voltam, vártam a futárt, de csak akkor vettem észre, hogy megjött, amikor a Playstation 5 a földön landolt odakint” – panaszkodott a vásárló. Mint mondta a Playstation 5-öt igen nehéz volt beszereznie, így amikor végre tudott egyet rendelni nagyon megörült és várta, hogy a kezébe foghassa az eszközt. Ráadásul az is kiderült, hogy a futár nem a bejárati ajtóhoz, hanem a hátsó kapuhoz dobta be a csomagokat.

Ezenfelül a címzett pluszpénzt is fizetett azért, hogy már a rendelés másnapján kiszállítsák neki a várva várt konzolt.

Kölcsön kenyér visszajár!

A vásárló panaszt tett a futárszolgálatnál, de a DPD válaszra sem méltatta, így bosszúból a felvétel a TikTokon landolt. Ezt követően a cég reakciója is megérkezett, miszerint elismerik, hogy dolgozójuk viselkedése elfogadhatatlan. Közölték, hogy vizsgálatot indítanak, és mindig minden esetben megteszik a megfelelő lépéseket, ha a dolgozóik nem az elvárásoknak megfelelően végzik a munkájukat.

https://www.tiktok.com/@8rabbits/video/7109976312567106821?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.szeretlekmagyarorszag.hu%2F&referer_video_id=7109976312567106821&refer=embed









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás