Pánikrohamok gyötrik a nőt attól, ami a buszon történt





A fiatal nő azt hitte, átlagos munkanapra készülhet. Furcsa érzése lett egy férfivel kapcsolatban, nem sokkal később pedig beigazolódott a félelme.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.20.
szorongás

Egy 24 éves nő számolt be arról, hogy szorongással és pánikrohamokkal küzd azóta, hogy a buszon egy mögötte ülő idegen férfi levágott egy darabot a hajából. Az angliai Ingleby Barwickben élő Jessie Thomas csak órákkal az incidens után vette észre, hogy hiányzik a hajából egy jókora, több mint hétcentis rész.

A nőt nem az elvesztett haj, hanem a szabadon mászkáló őrült gondolata rémíti meg Forrás: Pixabay

A dolgozni igyekvő nő már a buszra szálláskor furcsának találta a férfit, aki eredetileg három sorral hátrébb ült le, majd egyszer csak a mögötte lévő ülésre keveredett, pedig a jármű üres volt. A nő szokatlannak tartotta a viselkedését, de igyekezett nem összeesküvés-elméletet gyártani. Az persze nem nyugtatta meg, hogy miután leszálltak, a férfi vele megegyező irányba ment, de amikor ránézett, akkor sietősre fogta.

Jessie ezután még mindig komolyabb gyanú nélkül állt munkába és csak otthon vette észre, hogy hiányzik egy jókora darab a hajából. Jól tudta, hogy ha a történtek után hajhosszabbításra vállalkozna, akkor az körülbelül 70 fontba (32 ezer forint) kerülne, de nem ez aggasztotta a legjobban. Attól tart leginkább, hogy egy őrült lakik a közelében, és ez olyannyira megviseli, hogy többször volt már pánikrohama.

A nő az eset után feljelentést tett. Egy férfit elő is állítottak az üggyel kapcsolatban, de bővebb információt egyelőre nem közölt a rendőrség.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás