A legújabb gazosítás! Kutyafuttatóból csináltak Karácsony Gergelyék méhlegelőt - Fotó!





Miközben az I. kerületben eddig is kevés hely volt, ahol a kutyák póráz nélkül kedvükre játszhattak, addig a Főkert most még egyet elvett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.18.
I. kerület kutyák veszélyben

A Fővárosi Önkormányzat alá tartozó Főkert idén 13 új helyszínen létesít a tavalyi évben rengeteg panaszt okozó méhlegelőt. Az idei évben kreatívan átnevezték „vadvirág étteremmé” a méhlegelőket, hátha kevésbé vált ki így ellenérzést a budapesti lakosok között. Igen ám, de valamilyen megmagyarázhatatlan okból az I. kerületben például egy eddig kutyafuttatóként használt területen hagyták, hogy derékig érő gaz és toklászmező lepje be a népszerű kutyafuttatót. Az újdonsült „vadvirág étteremről” pedig a gazdikat és a helyi lakosokat sem tájékoztatták, és nem is jelöltek ki új helyet a kutyásoknak.

A Lovas úti korábbi kutyafuttató toklászmezővé változott Fotó: Metropol/Máté Krisztián

 

Karácsony Gergely osztotta meg az új néven futó „vadvirág étterem” táblát Fotó: Facebook

Ha kíváncsi vagy az I. kerületi kutyás hely kálváriájára, hogy miért veszélyesek az ebek számára a méhlegelők, valamint hogy tavaly milyen problémákat okoztak a „vadvirág éttermek”, akkor látogass vissza csütörtökön a Metropol.hu-ra, vagy keresd lapunkat a terjesztőknél.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás