Így gázolta halára a busz a rollerest Budapesten – Sokkoló videó!





2020-ban történt a tragédia, amikor egy 20 éves férfit halára gázolt egy busz a XI. kerületben, a fiatal egy elektromos rollerrel közlekedett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.11.
XI. kerület baleset

2020. október 11-én történt tragédiáról a Metropol is beszámolt, mint írtuk: a turistabusz és az elektromos rollerrel közlekedő férfi is párhuzamosan haladt egymással a Fehérvári úton a belváros felé. Az ütközés akkor történt, amikor a busz jobbra kanyarodott a Hauszmann Alajos utcába, az egyenesen haladó rolleres pedig nem tudott megállni, és a jármű alá csúszott.

Halára gázolt egy 20 éves férfit a XI. kerületben egy busz Forrás: TV2/Tények

A balesetben a húsz év körüli távol-keleti rolleres férfi a helyszínen életét vesztette, a turistabuszon egyedül utazó sofőr nem sérült meg – mondta akkor a rendőrség szóvivője.

Az ügyet a bíróság kedden tárgyalta

A bíróság a keddi tárgyaláson bemutatták azt a sokkoló felvételt, amelyen a tragikus baleset látható, amiről a tenyek.hu számolt be: az esetről készült drámai videót kedden mutatták meg a bíróságon. A busz egy kanyarodásnál sodorta el a rollerest, aki a kerék alá került, a busz pedig átment rajta. A buszsofőr egy háromgyerekes apa, azt mondja, nem emlékszik, hogy látta volna a rollerest – írták.

Figyelem! A videó a nyugalom megzavarására alkalmas!

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás