RETRO RÁDIÓ

„El tudnám küldeni őket a sunyiba!” – ezt gondolják a budapestiek a baloldal fenyegetőzéséről – Videó!





Az utca emberét kérdeztük meg arról, hogy mi a véleményük a tömegközlekedés esetleges leállításáról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.21.
kendőzetlen vélemény

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Karácsony Gergelyék megszorításokkal készülhetnek, szóba jött többek között a tömegközlekedés leállításának lehetősége is. A Metropol az utcára ment, és a budapestieket is megkérdeztük, hogy mit gondolnak a főpolgármester félelmetes ötletéről.

„Nyilván azt nem komolyan gondolja, hanem források hiányoznak neki. Nyilván amiatt mondja. Nézze, ha olyan körzetben lakik, ahol látótávolságon belül van bevásárlóhely, akkor ahogy mi most, ugyanúgy el tudnak menni. Ez nem egy élő probléma szerintem, amit most feszeget. Hát akkor világgá zavarják a csapatot” – mondta József.

Marika így vélekedett: „Hát az akkor nagy baj lesz, mert én is azzal járok, tömegközlekedéssel, meg a gyerekek iskolába. Úgyhogy nem szabad, hogy leállítsák, de gondolom, ebbe a kormány is beleszól valahol. Hát a boltba azért könnyen eljutnak, mert azért mindenhol van kisbolt vagy akármi, de ha messzebbre megy, akkor nem fog tudni elmenni. Valós, felmerülhet, hogy probléma lesz a gyerekeknek az iskolába járás, főleg a diákoknak, akik nagyobbak, akik messzebbre járnak, azoknak nagyon nagy probléma lesz. Nekem személy szerint nem, én csak a gyerekekhez járok el villamossal, busszal, úgyhogy nekem annyira nem, de mert akkor jönnek kocsival, de az unokáim felsőbbévesek, meg van amelyik dolgozik már.”

Nem örülök neki. El tudnám küldeni őket a sunyiba” – kezdte felháborodottan Tóth Mária, aki idős édesanyja miatt is aggódik.

Nagyon rossz lesz, anyukám 83 éves, és őt nem tudom végigcipelni, ha a Határ útra megyünk vagy a Pennybe, őmiatta is, meg a sok dolgozó miatt, hogy fog akkor beérni a munkahelyére. Reméljük, hogy nem történik meg, szurkolok, hogy ne történjen meg. Jó, nekem könnyű volt, mert 5 percre volt a munkahelyem, nem kellett villamosra várnom, de hát van aki Tatabányáról, meg összevissza mindenhonnan jár be, azok hogyan jöjjenek be a fővárosba? Reméljük, hogy nem fog nekik sikerülni” – mondta.

„Hát nagyon szomorú, nem örülök neki. Én kocsival járok, de a családom az tömegközlekedéssel jár, nekik nehéz lesz. Egy unokám van, de ő még kiskorú, nem jár iskolába. Persze megtörténhet, minden megtörténhet” – hangoztatta aggályait Nagy Sándor.

„Nem tudtam róla. Kocsival járok. Nem hiszem el, nem lehet leállítani a tömegközlekedést. Ez kizárt. Budapestet megbénítaná rendesen” – hangsúlyozta kérdésünkre Gábor.





Ezeket olvastad már?
Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Most érkezett: nyerges vontatóval ütközött egy furgon az M1-esen, rohantak a tűzoltók

Most érkezett: nyerges vontatóval ütközött egy furgon az M1-esen, rohantak a tűzoltók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás