„A csomagok kézbesítése is fontosabb, mint az egészségem” – Martin a szívrohamot is kihordta munka közben





Bár a kézbesítő jelezte, hogy rosszul érzi magát és segítségre van szüksége, munkája miatt nem tudott egyhamar orvoshoz menni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.17.
szívroham

Egy 46 éves brit férfi, az Amazon futárjaként dolgozó Neil Martin csomagkézbesítés közben lett rosszul: mellkasi fájdalmat érzett, valamint szédült és leverte a víz. A rémisztő tünetek miatt felhívta a cég központját, de ott nem érte el kollégáit. Ezután írt egy üzenetet, amiben feltüntette tüneteit és visszahívást kért. Az Amazon alvállalkozójaként működő Deva azt válaszolta neki, hogy a csomagok felét át tudja venni tőle egy másik futár, de a többit neki kell kiszállítania.

„Undorító. Úgy éreztem, hogy a csomagok kézbesítése fontosabb, mint az egészségem. Nem hibáztatom őket azért, mert szívrohamot kaptam, de meg is halhattam volna az úton” – panaszkodott Neil. A kétgyermekes apa ugyan elvégezte a munkát, de egyre rosszabbul lett, a nap végére már alig látott. Ahogy végzett, a sürgősségire ment a feleségével. Ott megállapították, hogy 320 a pulzusa és szívrohama volt. A férfi tíz napig volt kórházban, majd egy szívklinikára került, onnan térhetett végül haza. A Deva cég vizsgálatot indított a történtek kapcsán. Elmondásuk szerint komolyan veszik vállalkozóik biztonságát. Az esetre az Amazon így reagált: „A biztonság a legfontosabb, és mielőbbi felépülést kívánunk az érintett sofőrnek. Azonnali vizsgálatot indítottunk a sofőrt megbízó futárszolgálattal szemben.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás