Megöltek egy magyar nőt New Yorkban, majd egy sporttáskába tuszkolták

Véresen indult a hétvége Forest Hillsben, amely New York Queens városrészének egyik elit lakónegyede: egy halott magyar nőt találtak egy sporttáskában.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.17.
gyilkosság

Egy kutyáit sétáltató férfi, Glenn Van Nostrand találta meg az 51 éves Gaál Orsolya maradványait Forest Hillsben szombat reggel. Rádásul egy csendes és előkelő környékről beszélünk, errefelé ritka az erőszak. A negyed népszerű sétálóútja közelében talált hátborzongató lelet megrendítette a környékbelieket. A férfi két kutyájával levegőzött a környéken, mikor Philip is Iris veszett iramban egy sporttáska felé kezdték húzni gazdájukat és nem is akartak tágítani. Kíváncsiságból kinyitotta a kerekkel is ellátott Bauer jégkorong-táskát és először nem is lepődött meg, ugyanis nem fogta fel, mit is lát. Egy lábfejet, majd egy csípőt pillantott meg, amelyek össze voltak kötözve. Hogy mégis miért nem fogta fel azonnal, mit is talált? „Számomra elsőre egy próbababának tűnt” – mondta a férfi. – „Nem tűnt hús-vérnek, inkább olyan volt, mint egy töréstesztbábu. Nem gondoltam semmi rosszra.”

Ezután azonban már meglátta a vért is, ekkor fogta fel, hogy egy női holttestet rejt a kerekes hokitáska. A kiérkező rendőrök pedig egy olyan vérnyomot is találtak, amely visszavezetett a Juno utcai otthonába. Nem sokkal később a rendőrök az Ascan és a 72. sugárút között található lakásukból bilincsben vitték el Orsolya 13(!) éves fiát. Itt élt a négytagú család, Orsolya, a férje és két fiúgyermekük.

Egyelőre az orvosszakértő jelentésére is várnak, hogy kiderülhessen, mi volt pontosan a halál oka. A rendőrség azóta megerősítette, hogy a kisebbik fiút már ki is hallgatták, és el is engedték. A férjet, Howard Kleint telefonon érték utol, mert éppen üzleti úton volt nagyobbik fiával. Az ügyben egyelőre folyik a nyomozás, és egy környékbeli azt is elmondta, talán nem lesz nehéz kideríteni, ki volt a tettes, mivel a környéken mindenütt térfigyelő kamerák vannak. A helyiek elmondták: rendes családként ismerték őket, akik 9 éve laktak itt, igyekeztek mindkét fiukat tisztességesen nevelni. Az ott élőket leginkább az kavarta fel, hogy az elitnek számító városrészben ezidáig tökéletes volt a biztonság. Az ügyről a New York Post számolt be.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás