RETRO RÁDIÓ

Élet-halál között lebeg a Dózsa György úti gázoló, a rabkórházban kapott sztrókot





Ismét sztrókot kapott a Dózsa György úti gázoló. M. Richárd élet és halál között lebeg a berettyóújfalui kórházban, jelenleg gép segíti a légzését. Az élettársa egyszer meglátogathatta a kórházban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.19.
Életveszély

A kecskeméti maffiaperben is elítélt férfi 2017 májusában jogosítvány nélkül vezetett és súlyos balesetet okozott. Ketten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek. M. sokáig ügyesen taktikázott a büntetőeljárása során, így csupán a múlt nyáron sikerült őt jogerősen elítélni. Akkor 3 év és hat hónap fogházbüntetést szabtak ki rá és élete végéig eltiltották a járművezetéstől. Már a büntetését töltötte, amikor decemberben agyvérzést kapott. Úgy tűnt, abból felépült, de a berettyóújfalui kórház bv-részlegén még sokáig megfigyelték.

Amikor néhány nappal ezelőtt rosszul lett, a Bors hivatalosan meg nem erősített információi szerint ugyancsak a kórházban tartózkodott, és könnyen lehet, hogy ennek köszönheti az életét, hiszen azonnali segítséget nyújthattak neki. Lapzártánk idején sem volt tudatánál, a lélegeztetéséről is egy gép gondoskodott.

Két ember vesztette életét abban a balesetben, melyet a férfi okozott

Mocsai Gergely, M. jogi képviselője elárulta: folyamatosan tartja a kapcsolatot a büntetés-végrehajtással, így amennyiben a védence állapotában jelentős változás lép fel, arról haladéktalanul értesítik.

„Ügyvédjeként korlátozás nélkül látogathatom, de egyszer már az élettársát is beengedték hozzá” – mondta a jogász.

Mint azt a lap megtudta, a korábban testépítéssel is foglalkozó M. Richárd a betegsége következtében sokat fogyott, a rabtársai körében pedig inkább visszahúzó­dóan viselkedett.

Lélegeztetőgép tartja életben M. Richárdot a berettyóújfalui rabkórházban

„A büntetés-végrehajtási szervezet biztosítja a fogvatartottak megfelelő egészségügyi ellátását. Minden bv-intézetben működik orvosi rendelő, ahol orvosok, egészségügyi szakápolók dolgoznak. Komolyabb egészségügyi probléma esetén pedig a Büntetés-végrehajtás Egészségügyi Központjában kapják meg a szükséges ellátást az elítéltek” – fogalmazott a büntetés-végrehajtás.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás