Vörösen izzik a térkép, brutális dugók Budapesten és környékén – Fotó!





Teljes szélességében lezárták a 47-es főutat Darvas és Zsáka között egy baleset miatt, a főváros felé vezető utakon lassú a forgalom, Budapesten dugók nehezítik a közlekedést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.10.
közlekedés

Az Útinform friss információi szerint: élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre térségében, a 31-es főúton Maglódtól befelé, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s irányába.

Forrás: utinform.hu

Szalagkorlátnak ütközött egy teherautó az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé, Hajdúnánás térségében. A 196-os km-nél a belső sávot lezárták.

Egy kisbusz és egy személyautó karambolozott a 47-es főúton, Zsáka és Darvas között. Az 57-es km-nél a főutat lezárták, kerülni Komádi felé lehet.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a 162-es km-nél lévő Moson pihenőhely előtt a lehajtóágon feltorlódtak a kamionok, ami megnehezíti a személykocsik töltőállomásra történő kihajtását – írták az oldalon.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás