Kiderítettük! Az óbudai DK beszállítói az Anonymous által említett vállalkozók – Videó!

A Mediaworks Hírcentruma megtalálta a kapcsolatot az Anonymous által megnevezettek között. Így fonódnak össze az álarcos által említett szereplők.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.17.
III. kerület nyomozás

Kiderült, Fischer László ügyvédnek és Deák Róbertnek közös cége van, amely számos megbízást kap a Kiss László DK-s polgármester által vezetett III. kerületi önkormányzattól. Fischer mindemellett a kerületvezető feleségének üzlettársa. A harmadik Anonymous által említett személy, Patek Gábor pedig Fischer és Deák személyes ismerőse.

Legújabb videójában őket említi a maszkos igazságosztó /Fotó: Facebook

Szerdán ismét jelentkezett Anonymous, az álarcos alak pedig újabb leleplezéseket ígért. Kezdetnek három nevet (Patek Gábor, dr. Fischer László, Deák Róbert) és három budapesti kerületet (III., XVIII., XIX.) említett. A Magyar Nemzet kiderítette, hogy Fischer László ügyvédnek és Deák Róbertnek van egy közös vállalkozása, ez az RF Production Hungary Kft. A céget nem sokkal a 2019-es önkormányzati választások után hozták létre, főként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik. A társaság a Kiss László DK-s polgármester által vezetett III. kerületi önkormányzattól több mint 10 millió forint értékben kapott megrendelést műsorfüzetek legyártása és más szolgáltatásokra. Ezen kívül a cég szerződést kötött az Óbudai Kulturális Központtal is, amelyet szintén az önkormányzat működtet.

Fischer és Deák kft.-je a 2019. őszi indulás után 12 milliós értékesítés mellett 3,5 millió forintos adózott eredményt ért el, a következő évre már több mint megtizenegyszerezték értékesítésüket. 2020-ban ugyanis már 141 millió forintos árbevétel mellett 11,1 milliós adózott eredményt produkáltak. További összefonódás, hogy Fischer Lászlónak van egy közös vállalkozása Kiss László polgármester feleségével.

Kiss László III. kerületi polgármester köréről derültek ki érdekes dolgok /Fotó: Facebook

Patek Gábort az elhíresült kispesti videóból is ismerhetjük

Patek Gábor az MSZP-s Gajda Péter jobbkeze, bizalmasa volt, egy ideig a polgármester kabinetfőnökeként is dolgozott. Patek nevét főként akkor ismerhette meg a szélesebb közvélemény, amikor 2019-ben kiszivárogtak azok a kispesti hanganyagok, amelyeken Lackner Csaba helyi önkormányzati képviselő – bódult állapotban – részletesen beszámolt a kerület korrupciógyanús ügyleteiről.

Az Anonymous legújabb videóját itt tudjátok megtekinteni:

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás