Hátborzongató felfedezés, „kísértetházat” kínálnak eladásra





Köszönhetően annak, hogy virtuálisan is bejárható az ingatlan, a fiatal nőnek nem kellett elmenekülnie ijedtében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.26.
rémisztő ingatlan

A Nagy-Britanniában élő, 26 éves Jess az interneten keresztül nézett házakat, melyeket virtuálisan be is járt, ám az egyik ingatlanban valami nagyon furcsát talált.

A dorseti ház egyik szobájában egy életnagyságú szoborra bukkant, amely Jess szerint nagyon hasonlít Nicolas Cage-re. „Szent szarmondta a nő, aki szerint a látvány horrorisztikus volt, ezért meg is osztotta történetét Twitteren. A szobor egyébként nem a népszerű színészt, hanem Assisi Szent Ferencet ábrázolja, aki a derekán rózsafüzért visel és egy keresztet fog. A nő egyébként odáig volt a 375 ezer fontért (167 millió forint) meghirdetett ingatlanért, egészen addig, amíg ki nem szúrta a faszobrot. „Olyan ez, mint egy figyelmeztető jel, hogy a házban kísértet jár, vagy valami rossz történt ott.”

Az eladó nem osztja a nő ellenérzéseit. Állítja, a szobor, amelyet Baliról hozattak, pozitív hatással volt rájuk, de persze megérti, hogy egyesek számára rémisztő. Az „ereklyét” egyébként el fogják vinni az ingatlanból költözéskor, de csak az utolsó körben, a súlya miatt. „100 százalék, hogy ez a dolog életre kel az éjszaka folyamán” – viccelődött Jess posztja alatt egy kommentelő. „Ez Nick Cage??” – kérdezte másikuk.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás