RETRO RÁDIÓ

Elbűvölő szerelem: Bernadett élete párja a Boeing 747-es repülőgép





Bejárta a világsajtót egy magyar lány története, aki szó szerint az égben köttetett szerelmével vált az internetes világ beszédtémájává. A Bors megtalálta a Sandraként elhíresült budapesti lányt, Letanovszky Bernadettet, aki a lapnak elmondta: gyerekkora óta táplál érzelmeket a Boeing 747-es repülőhöz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.12.
Meglepő

Letanovszky Bernadett kiskora óta rajong a repülőgépekért, különösen a Boeing 747-esért. Már tiniként is az volt a vágya, hogy olyan munkája legyen, ahol repülőgépek közelében lehet, ez az álma pedig 2021-ben meg is valósult, jelenleg is repülőtéren dolgozik. Bernadettet pedig nemcsak szoros munkakapcsolat köti össze a gépekkel, hanem szó szerint társas viszonyban él egy Luffancsra keresztelt repülőgépmodellel – írja a Bors.

Fotó: Bors

Van érzelmi kötődésem a modell felé, de nem szerelmes vagyok belé, hanem kézzel fogható verziója az igazi repülőnek, a Boeing 747-nek, ami felé szerelmet táplálok. Vele alszom, szívesen ölelem meg és puszit adok az orrára. A testiség nem publikus. Úgy gondolom, mindenki azt csinál a saját hálószobájában, amit szeretne, ez senkire nem tartozik – fogalmazott a Borsnak Bernadett.

Sokan bántanak, azt írják, beteg és veszélyes vagyok, pedig én nem ártok senkinek. Egyesek szerint nem szabadna engem repülők közelébe engedi, holott a beállítottságom nem befolyásolja a munkavégzésem, sőt pont emiatt dolgozom szívvel-lélekkel. Eszem ágában sem lenne kárt tenni a gépekben – tette hozzá a 28 éves lány, akit ugyan rengeteg támadás ért a Luffanccsal való kapcsolata miatt, de szerinte nem a szexuális orientációja miatt kellene róla egy negatív képet alkotni.

Fotó: Bors

Az objektofilek között is vannak idióták, akik aberráltan viselkednek, emiatt olyan rossz a megítélésünk. Aki nem ismer, nem mondja meg rólam, hogy ki vagyok, milyen vagyok valójában. Szerencsére az ismerőseim többsége elfogadott így, és csak ez számít. A negatív emberekkel pedig egyszerűen nem foglalkozom.

Mi is az objektofília?

Az objektofília tárgyak iránt érzett szerelmi elköteleződést és szexuális vonzalmat jelent. Ezek az emberek a tárgyat egyenlő partnernek tekintik a kapcsolatban. Nem egyedi az amerikai származású Nathaniel története sem, akit már a kezdetektől egy különleges viszony fűzött autójához, Chase-hez. A jármű iránti rajongása ráadásul nemcsak a hosszú túrákban merül ki, hanem egészen intim kapcsolatot ápoltak. Néha csak a jármű alá fekszik, hogy a lökhárítót nyalogassa, amit a férfi egyfajta szexualitásnak él meg. Sokan perverziónak tartják mindezt, ám a társadalmilag kétes megítélésű objektofília az érintettek szerint nem más, mint egy alternatív szexuális irányultság.





Ezeket olvastad már?
Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

„Azt hittük, hogy káprázik a szemünk” - tavaszi Mikulás járja Újbudát

„Azt hittük, hogy káprázik a szemünk” - tavaszi Mikulás járja Újbudát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás