Friss szakítás? Íme a jelek, hogy exed vissza akar kapni téged

Úgy érzed, már megbánta, hogy szétmentetek? Mutatunk néhány viselkedésformát, amelyek tényleg arra utalnak, hogy újra veled akar lenni.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.08.
párkapcsolat

Számos oka lehet annak, hogy egy kapcsolat véget ér. Szerelemben élni nem mindig könnyű, vannak, akik az első megpróbáltatásnál fel is adják. Mit gondolsz, nektek érdemes lenne még próbálkozni? Van néhány jel, amely arról árulkodik, hogy volt kedvesed újrakezdené.

Lehet, hogy adnotok kellene magatoknak még egy esélyt? Képünk illusztráció: Getty Images

Ha úgy látod vagy azt hallod barátaidtól, hogy az exed nem nyit mások felé, akkor bizony, rád vár. Mindenkivel szemben tartja a tisztes távolságot, még egyéjszakás kaland sem kapható? Csak téged akar, már megbánta a szakítást. Sokaknak nehézséget okoz, hogy az elválás után újra felkeressék volt partnerüket. Nálatok pont az ellenkezője történik és mindig talál valami ürügyet, hogy rád csörögjön? Többször bocsánatot is kért, hirtelen még a romantikus oldalát is megmutatta? Ez is azt mutatja, hogy nem akar elengedni. Ugyanezt jelzi, ha felrója neked, amiért nem keresed vagy elkezd féltékenykedni.

A barátaid állítják, hogy volt kedvesed önmaga meggyötört változata lett? Hallgatag és nem is nagyon jár el sehová? Teljesen összetörték a történtek, csak te teheted boldoggá. Ha az említett jelek fennállnak, akkor a veled való kapcsolat igazán sokat jelentett neki és most a hiányodtól szenved. Adsz neki még egy esélyt?

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás