Egy férfit kísért a homár, amit megevett - Videó!





Adrian Shann azt állítja, hogy kísérti a homár lelke, amit egy internetes kihívás miatt elfogyasztott. A videó visszanézése során paranormális történéseket vett észre. A megrázó eset után soha többet nem akar homárt enni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.17.
rémes kihívás

Adrian Shann egy Facebook-kihíváson felbuzdulva – ahol az emberek rákot és homárt esznek – meg akarta kóstolni a holt-tengeri állatot. A fodrászként dolgozó 32 éves angol férfi Facebookon élőben közvetítette, ahogy megeszi a homárt.

Az állat még élt, mikor elfogyasztotta

A fodrász megpróbálta feltörni a homár héját, hogy hozzájusson a fehér húsához, amikor az állat megrándult és megmozdult a tányérján. A videón látható, ahogy az állat ollójával megérinti Adrian-t, de ő azonban azt állítja, hogy nem érezte, hogy bármikor is hozzáért volna a homár.

„Körülbelül 20 percig forraltam, majd elindítottam az élő közvetítést. Amíg vissza nem néztem a videót, nem vettem észre, hogy mozog. Akkor meg kellene halnia a homároknak, ha megfőzzük őket, nem?! Borzalmasnak tartottam az egészet a videót nézve, amikor kést ragadtam, és akkor láttam, hogy engem bámul és mozog” – árulta el Adrian, aki 13 fontért, azaz közel 6 ezer forintért vásárolta az állatot egy helyi szupermarketből.

Megbánta tettét

A férfinak azóta is rémálmai vannak és úgy gondolja, hogy a homár lelke a mai napig kísérti őt.

„Még soha nem ettem homárt, és biztosan nem is fogok többet. Csak azért próbáltam ki, mert akkor olyan jól nézett ki” – mondta az férfi.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás