Hihetetlen! Szándékosan rongálják az autókat Újpesten





Sorra rongálják meg az autókat a IV. kerületben. Egy kétségbeesett nő osztotta meg a Facebookon, hogy a Kassai utcában parkoló autóját valaki nagyon csúnyán meghúzta, ráadásul két egymást követő nap. Bejegyzésére sorra érkeztek a kommentek, és sokan számoltak be hasonló esetről.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.03.
IV. kerület vandálok

Bejegyzésére sorra érkeztek a kommentek és sokan számoltak be hasonló esetről.

A Ripostnak nyilatkozott a hölgy, aki a bejegyzést megosztotta.

A párom jött értem a munkába, akkor vettük észre, hogy a kocsim oldala meg van rongálva, egy kulcsot húztak rajta végig. Nagyon mérgesek voltunk, de végül úgy döntöttünk, hogy visszaállunk a megszokott parkolóhelyünkre. Másnap reggel azonban azt vettük észre, hogy most már a kocsi tetején is ugyanilyen rongálásnyomok vannak és be is horpasztották” – mesélte Barbara.

Egyre több panasz érkezik az újpesti autórongálásról – Fotó: Facebook

A fiatal nő azóta egy fizetős magánparkolóban kénytelen tartani autóját, mert attól tart, hogy a ház előtt parkolva tovább rongálják a kocsit.

Kénytelen voltam ezt a megoldást választani, mert nem akarom, hogy még több kárt tegyenek az autómban. Nem gondoltam, hogy valaki képes ilyesmire, de amikor olvastam a kommenteket, kiderült számomra, hogy az enyém nem is az egyetlen eset. Feljelentést nem tettem, mert a rendőrök azt mondták, hogy kamerafelvétel nélkül esélytelen” – mondta megtörten a nő.

A kommentelők is több hasonló esetről számoltak be a környéken. Szerintük valaki szándékosan rongálja meg a sokat érő autókat, és tippük is van arra, hogy ki lehet az elkövető, de ezt a gyanújukat még nem sikerült bizonyítékokkal alátámasztani.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás