
Innen sugározták az első tévéadást – gondoltad volna, hogy még csak 68 éve?
Erről nevezetes az Agancs úti épület.
A farsang időszaka egyben a disznóvágások ideje is a magyar hagyományok szerint. Kondoroson ezen a hétvégén egy 180 kilós mangalica volt soron, a kolbászt pedig nem akárki készítette.
Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a miniszterelnök főtanácsadója is ápolja a hagyományokat és meg is osztotta a közösségi portálon követőivel az idei disznóvágás élményét, sőt a kolbászkészítést is megmutatta.
A Békés megyei Kondoroson egy 180 kilós mangalica sorsáról gondoskodtak a barátaival és a kollégáival. A miniszterelnök főtanácsadója azonban nemcsak a perzselésből vette ki a részét, hanem a kolbászkészítésből is, ami nem csoda, hiszen korábban a csabai kolbásztöltő fesztiválon is rendszeresen indult, úgyhogy nem idegen tőle ez a munka. Ráadásul egy különleges technikát is bemutatott. Ami pedig a végeredményt illeti, a kolbász a Ripost információi és a meggyőző látvány alapján vélhetően rendkívül finom.
Erről nevezetes az Agancs úti épület.
A kormányszóvivő többek közt a rezsicsökkentésről és a 13. havi nyugdíjról beszélt.
Kipukkadt a jól felépített marketinglufi.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre