RETRO RÁDIÓ

Sokkoló gyilkos, napokig ette a lány testét (+18)





A bűnös férfi ráadásul a mai napig nem ült börtönben, sőt még könyveket is adott ki, pornófilmben szerepelt, és még festeni is elkezdett hazájában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.31.
brutális bűncselekmény

A most már 72 éves Issei Sagawanának sikerült megmenekülnie az igazságszolgáltatás elől, és soha nem kellett a bíróságon felelnie Renee Hartevelt meggyilkolásának vádjával. Később pedig szülőhazájába, Japánba a férfi még híres is lett.

Sagawa már 6 éves korától fogva fantáziált az emberhús fogyasztásáról, és ez később szexuális perverziójává is vált. A férfi 23 éves korában hozta meg első bűnös döntését: betört egy német nő tokiói lakásába, akit megpróbált megerőszakolni, azonban a hölgy felébredt, és legyőzte alacsony növésű támadóját. A nő nem tett feljelentést, az is kiderült, miért: a férfi gazdag és befolyásos apja lepénzelte a lányt, hogy ejtse a vádakat.

Sagawa Franciaországba ment tovább tanulni, itt lett jóba későbbi áldozatával, a holland Renee-vel, akihez közös tanulás céljából gyakran feljárt. De az egyik vacsorájuk alkalmával közelről nyakon lőtte a lányt.

A férfi így emlékezett vissza az esetre:

„Gondolkoztam rajta, hogy hívok neki egy mentőt, de arra gondoltam, hogy ne légy már hülye” - nyilatkozta a férfi, aki ráadásul a nő holttestét még meg is erőszakolta, majd nyersen evett a húsából. Sagawa még két napig ott maradt a lakásban, hogy befejezze az „étkezést”. A férfi az elhunyt nő vádliját, mellét, ajkát és combját is elfogyasztotta.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

📍mi🇮🇹 (@9_horrorland_3) által megosztott bejegyzés

A kannibál férfi egy bőröndbe tette a nő maradványait, amit egy parkban akart elrejteni, de lebukott. Hiszen az arra járó kocogók észrevették, hogy vér csepeg a táskából, ezért értesítették a rendőrséget.

1981-ben Issei Sagawa elismerte a francia rendőrségnek, hogy meggyilkolta az egyik osztálytársát. Akkor azt mondta: „Megöltem, hogy megegyem a húsát”.

Franciaországban már lett volna következménye a tetteinek, ám az apja ismét közbelépett, és megbízott egy kiváló ügyvédet, aki elintézte, hogy őrültnek nyilvánítsák a fiát, aki így megúszta a börtönt. Sagawa egy évet volt egy francia pszichiátrián, ahol megírta a Köd című könyvét, amelyhez az illusztrációkat ő maga készítette. A műben a tettéhez hasonló történetet mesélt el, amelyben meggyilkol egy nőt, megerőszakolja, majd elfogyasztja...

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

@crimesandbones által megosztott bejegyzés

A Mirror információi szerint végül hazaengedték Japánba, ahol egy tokiói kórházba küldték kivizsgálásra, itt a hivatalos diagnózis szerint „csupán” személyiségzavara van, de jogilag nem őrült, vagyis büntetőjogilag felelősségre lehetett volna vonni. Ám ez nem történt meg, és a mai napig szabadon él a szigetországba, a most már 72 éves férfi. Élete során szerepelt főzőműsorokban, pornó filmben - amelyben kannibálnak tetteti magát - festett, étteremkritikákat írt, és hetente jelentek meg cikkei a helyi magazinokban.

Emlékirataiban így emlékszik vissza tetteire

„Ha egy férfi rajong egy lányért, akkor vágyat érez arra, hogy minél közelebb legyen hozzá, megszagolhassa, megcsókolhassa. Számomra ennek a következő szintje volt az evés, nem tudom felfogni, hogy mások miért nem éreznek késztetést az emberi hús megkóstolására. A nyaraim voltak mindig a legnehezebbek, júliusban mindenki kis ruhában mutogatta magát, több bőrt látni belőlük”.





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás